Cliënten over “Rise like a Phoenix”

Ben jij die man of vrouw die er helemaal klaar mee is en herken jij jezelf in dit verhaal?

Dan is ‘Rise like a Phoenix’ de training voor jou!

Clienten aan het woord en lees hier hun ervaringen.

“Rise like a Phoenix” Mijn man en ik zaten na 54 jaar vast. Ja dat kan, omdat men toch veranderd na veel fasen in het leven te hebben doorgewandeld. Deze doodlopende steeg wilden wij niet. De volgende weg was naar Grace, dit was een grote stap uit onze comfort zone. Apart en samen met haar zijn we gaan luisteren naar elkaar, dat waren we afgeleerd. In dit traject hebben we met zachte hand gevoeld welke richting we beter konden lopen. Ons zeer goed bewust zijnde dat deze doodlopende steeg dicht bij was, zijn we weer samen gaan stappen en Grace maakte ons duidelijk hoe we dat konden doen. Gek genoeg kan een coach je dingen laten begrijpen die je niet meer KAN of WILT zien van je partner. We zijn op weg naar een zonnige landweg , die steeg was toch wel benauwd .

Dank voor je inzet Grace.” M.K.M Voorburg.

“Rise like a Phoenix’ voor hoog sensitieve mensen

‘Rise like a phoenix’ Zo heet het traject wat ik bij Grace Louise heb gevolgd en duidelijker kan een naam de lading niet dekken. Jarenlang voelde het alsof ik in de vlammen aan het ronddolen was. Het was me meer dan duidelijk dat er iets moest veranderen want je telkens opnieuw branden doet je dat wel beseffen! Na een intake gesprek met Grace zijn we er samen vol ingedoken. Grace heeft een op maat gesneden traject voor mij gerealiseerd en reeds na een paar weken doofden er al wat vlammetjes en niet lang daarna zelfs de hele haard. Uiteindelijk stond ik in de resten; het as. Maar nooit alleen, Grace was er om me stap voor stap te begeleiden zodat ik aan het eind van ons traject daadwerkelijk oprees als de feniks die al in me zat maar geholpen moest worden eruit te komen.

Het traject is zeker niet makkelijk geweest en ook zeker niet iets om ‘zo maar’ te doen – je gaat ervoor of niet. Soms wilde ik er even niet meer voor gaan maar de positieve veranderingen die ik na elke sessie bij mezelf opmerkte, gaven me steeds weer een zetje in de rug. De dooddoener “je moet het alleen doen” heb ik nooit gevoeld bij Grace; altijd is er een mogelijkheid om hetzij via de mail, hetzij via de telefoon de broodnodige inspiratie en krachten op te doen. Grace is een open en eerlijk mens en heeft mij met haar eigen ervaringen laten zien wat er mogelijk is. En dat is: heel veel. Geloof me, ik ben het wandelende bewijs!

Met alle liefs,

Esther Leidschendam

Traumaverwerking en ‘Rise like a Phoenix’

‘Rise like a Phoenix” heeft me zo veel meer gegeven dan wat ik verwachtte. Ik had voordat we begonnen met traumaverwerking de focus op het verwerken van de traumamomenten zelf gelegd. Tijdens de coachsessies hebben we vanuit zoveel verschillende hoeken naar het trauma gekeken, zelf naar de tijd toen ik nog een klein meisje was. Dit heeft er voor gezorgd dat ik nu in de praktijk ook met veel meer diepgang (bewustwording) naar mezelf en het leven kijk. Ik ben nu in het nu, heb levenslessen uit het verleden en nieuwe handvaten voor de toekomst. Een super mooi en waardevol resultaat waar ik in de elke dag een hoop mee kan!

Daarnaast heb ik mijn trauma een plekje kunnen geven, ik heb er rust in gevonden en heb geaccepteerd dat ik keuzes heb gemaakt die toen niet het beste voor me waren. Ik weet dat ik veranderd ben en in de toekomst niet meer zulke keuzes zal maken. Dit besef ervaar ik als erg waardevol en bevrijdend!

Als ik je een cijfer zou mogen geven over je coachvaardigheden en toegepaste werkvormen zou ik je een oprechte dikke 10 geven! Zo ontzettend goed en bijzonder hoe jij je begeleidingshouding op mij kon afstemmen. Wat ik erg knap en bijzonder vond is dat je ook je coaching kon aanpassen op momenten zelf. Als ik wat sturing nodig had kon je een meer leidende, motiverende rol aanbieden. Maar als ik van slag en super breekbaar was, kon je me haarfijn aanvoelen en mij de steun en ruimte geven die ik nodig had zonder maar een millimeter te veel te pushen. Hierdoor heb ik een groot respect gekregen voor jou als coach en als mens!

Je hebt een warme verhelderende stijl van coachen. Tijdens de sessies heb je denk ik verschillende manieren van coachen gebruikt en wat me opviel is dat je na elke sessie duidelijkeid creëerde. Je vatte alle ontwikkelingen samen, gaf me huiswerk mee en gaf me advies (handvaten) om de komende weken verder te gaan. Ook legde je steeds uit dat ik altijd contact met je op kon nemen en dat vond ik erg fijn. Het voelde als een soort van back up. 

Ik vind het heel erg fijn en krachtig dat je niet alleen tijdens de sessies maar ook na de sessies een coach bent. Naast de verhelderende verslagen geef je ook een soort van stukje zorg tussen de sessies in. Wat ik ook super vond is dat ik (hoe pittig het ook was) ik na elke sessie met een goed gevoel weer naar huis ging. Ook vind ik het erg fijn dat je een soort van eerlijkheid hebt, je laat je van een “pure” kant zien en dat is erg prettig te ervaren. Het gaf me daardoor ook de motivatie mijn echte ik te laten zien, voor mij een enorme stap! Ik ben blij en dankbaar dat je mijn coach wilde zijn Grace!!!!

H.B. Breda

In relaties en verbintenissen

“Na  een stabiel huwelijk van 47 jaar kwam er een ongewenste verwijdering tussen mijn vrouw en mij met tot gevolg een onplezierig verdrietig samenzijn. De enige oplossing was een Life coach. Dat werd life coach Grace en die wist ons weer nader tot elkaar te brengen, iets wat ik zelf niet meer had verwacht.

Nogmaals dank Grace voor je enorme prettige en vakkundige inzet.

P.M. Voorburg.

“Hallo, ik ben Dennis. Mijn ervaring met Grace als life coach is eigenlijk heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”. Ze geeft je uitdagingen om met jezelf aan de slag te gaan, zodat je zelf gaat inzien, zien, wat je zelf kan of wilt veranderen. Welk doel je wilt behalen en wat voor jou belangrijk is. Daarbij heeft Grace “tools and tricks” die je in het dagelijkse leven steeds kunt toepassen. In mij en in ons gezin kwam meer rust en structuur en dit heeft een positieve invloed.
Voor mij is Grace positieve veranderingen en energie.
Liefs Dennis voor iedere die dit leest”.

D.W. Rijswijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *