• Mijn man en ik zaten na 54 jaar vast. Ja dat kan, omdat men toch veranderd na veel fasen in het leven te hebben doorgewandeld. Deze doodlopende steeg wilden wij niet. De volgende weg was naar Grace, dit was een grote stap uit onze comfort zone. Apart en samen met haar zijn we gaan luisteren naar elkaar, dat waren we afgeleerd.

  In het Rise like a Phoenix traject hebben we met zachte hand gevoeld welke richting we beter konden lopen. Ons zeer goed bewust zijnde dat deze doodlopende steeg dicht bij was, zijn we weer samen gaan stappen en Grace maakte ons duidelijk hoe we dat konden doen. Gek genoeg kan een coach je dingen laten begrijpen die je niet meer KAN of WILT zien van je partner. We zijn op weg naar een zonnige landweg, die steeg was toch wel benauwd.

  Dank voor je inzet Grace.

  M.K.M Interieurverzorgster
 • Rise like a phoenix, zo heet het traject wat ik bij Grace Louise heb gevolgd en duidelijker kan een naam de lading niet dekken.

  Jarenlang voelde het alsof ik in de vlammen aan het ronddolen was. Het was me meer dan duidelijk dat er iets moest veranderen want je telkens opnieuw branden doet je dat wel beseffen! Na een intake gesprek met Grace zijn we er samen vol ingedoken. Grace heeft een op maat gesneden traject voor mij gerealiseerd en reeds na een paar weken doofden er al wat vlammetjes en niet lang daarna zelfs de hele haard.

  Uiteindelijk stond ik in de resten; het as. Maar nooit alleen, Grace was er om me stap voor stap te begeleiden zodat ik aan het eind van ons traject daadwerkelijk oprees als de feniks die al in me zat maar geholpen moest worden eruit te komen.

  Het traject is zeker niet makkelijk geweest en ook zeker niet iets om ‘zo maar’ te doen – je gaat ervoor of niet. Soms wilde ik er even niet meer voor gaan maar de positieve veranderingen die ik na elke sessie bij mezelf opmerkte, gaven me steeds weer een zetje in de rug. De dooddoener “je moet het alleen doen” heb ik nooit gevoeld bij Grace.

  Altijd is er een mogelijkheid om hetzij via de mail, hetzij via de telefoon de broodnodige inspiratie en krachten op te doen. Grace is een open en eerlijk mens en heeft mij met haar eigen ervaringen laten zien wat er mogelijk is. En dat is: heel veel. Geloof me, ik ben het wandelende bewijs! Met alle liefs, Esther

  Esther Trotse moeder van een zoon
 • Grace is een Lifecoach in de breedste zin van het woord. Weet haar aanpak prefect op de situatie en je persoonlijkheid af te stemmen. Ze lost je knelpunten niet op maar geeft je waardevolle tools en inzicht om zelf mee aan de slag te gaan. Ook heeft Grace mij super goed kunnen begeleiden in het verwerken van een trauma. Wat ik fijn vond is dat Grace op mijn tempo me stap voor stap heeft kunnen helpen om het trauma een plekje te geven. Hierdoor ben ik mezelf nog beter gaan leren kennen en sta ik een stuk steviger in mijn schoenen. Ook heb ik geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en kijk ik vol zelfvertrouwen naar de toekomst!

  Hester Kinderleidster
 • Na een stabiel huwelijk van 47 jaar kwam er een ongewenste verwijdering tussen mijn vrouw en mij met tot gevolg een onplezierig verdrietig samenzijn. De enige oplossing was een Life coach. Dat werd life coach Grace en die wist ons weer nader tot elkaar te brengen, iets wat ik zelf niet meer had verwacht.

  Nogmaals dank Grace voor je enorme prettige en vakkundige inzet.

  P.M. Schilder
 • Hallo, ik ben Dennis. Mijn ervaring met Grace als life coach is eigenlijk heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”. Ze geeft je uitdagingen om met jezelf aan de slag te gaan, zodat je zelf gaat inzien, zien, wat je zelf kan of wilt veranderen. Welk doel je wilt behalen en wat voor jou belangrijk is.

  Daarbij heeft Grace “tools and tricks” die je in het dagelijkse leven steeds kunt toepassen. In mij en in ons gezin kwam meer rust en structuur en dit heeft een positieve invloed. Voor mij is Grace positieve veranderingen en energie.

  Liefs Dennis voor ieder die dit leest.

  Dennis Internet specialist
 • Grace straalt rust, acceptatie en warmte uit en is zeer professioneel in haar werk.
   
  Ze luistert enorm goed en weet je terug te brengen naar de kern (dus weg rationaliseren, weg lachen, eromheen praten lukt je niet meer) en weet altijd wel de juiste snaar te raken. Bij Grace voelde ik me vrij om alles te zeggen, dit terwijl ik niet zo’n prater ben. Grace voelt goed aan wat je op welk moment nodig hebt. Ze stelt de juiste vragen, ze biedt andere werkvormen aan dan alleen praten en laat je vooral zelf nadenken over bepaalde zaken.
   
  Grace geeft je inspiratie om aan te werken. Zij is altijd goed voorbereidt, geeft je steun en creëert een veilige omgeving. Gedurende de afgelopen maanden heeft Grace mij met mezelf geconfronteerd, mij uit mijn comfortzone gehaald, maar mij bovenal veel bevestiging gegeven in dingen waar ik bang en onzeker voor was. Elke sessie was anders en nuttig en ik heb iedere keer het gevoel gehad dat ik ‘omhoog wandelde’.
   
  Zij confronteerde enorm en geeft je na iedere sessie handvatten mee om mee aan de slag te gaan. De momenten met Grace zal ik me altijd herinneren.
   
  Mijn inziens heeft Grace duidelijk haar roeping gevonden in het coachen en begeleiden van mensen en ik zou iedereen gerust adviseren om haar te raadplegen voornamelijk op momenten en situaties in het leven dat we even niet weten welke kant we op moeten gaan.
   
  Grace-Louise is een topper en een geweldige mens.

  Ursula Begeleidster woongroep
 • Mijn verhaal. Ik zat destijds bijzonder slecht in mijn vel en had last van allerlei psychische klachten. Een daarvan was hyperventilatie en daardoor de angst om naar buiten te gaan.Via mijn nichtje kwam ik in contact met Grace en heb direct een afspraak gemaakt. Een week later zat ik bij haar op de bank en na een goed gesprek van een uur, waarin ik al mijn gevoelens op tafel kon leggen zonder daarin bekritiseerd te worden, heeft ze mij gemagnetiseerd.

  Direct nadat ik ben weggegaan ging het al veel beter met alles wat ik ondernam op straat. Boodschappen doen en in de rij staan bij de kassa was daarvoor voor mij niet meer de normale gang van zaken, en na dit ene bezoek aan Grace kon ik gewoon mijn boodschappen doen! Ik ben doorgegaan met de behandelingen en merkte dat ik steeds meer grip op mezelf en mijn leven terugkreeg. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds diep respect voor hoe Grace met mijn situatie is omgegaan en kan ik haar een ieder aanbevelen.

  Thanks lieve Grace

  Monique
 • Na het overlijden van mijn vader en een ingewikkelde jeugd had ik een groot minderwaardigheidscomplex. Dit stond mijn dromen en mijn opleiding tot musical artiest, sterk in de weg. Met de coaching van Grace heb ik de juiste inzichten gekregen. We werkte en bouwden aan "de basis" die ik niet van huis uit had meegekregen.

  Ik voelde me met elke sessie sterker en zelfverzekerder worden en dat wierp zijn vruchten af. De acceptatie naar mezelf groeide, het werd mij steeds duidelijker wie ik écht ben en wilde zijn. Wat mij het meest is bij gebleven, is de steun en persoonlijke aandacht die ik elke sessie kreeg. Het "huiskamer" gevoel in plaats van het kille "kliniek" effect in de therapie heeft mij ontzettend op mijn gemak gesteld. Om deze reden lukte het mij gemakkelijker om mij kwetsbaar op te stellen.

  Ik vond het fijn te merken dat Grace geen afstandelijke therapeut was die "het boekje" nodig heeft om mij te coachen. Een laagdrempelige vorm van therapie. De compassie/empathie en inzichten vanuit haar kant zorgde voor die schouder en dat stukje aandacht. Ik miste dat in mijn eigen leven... Dit maakt dat ik hedendaags, nog wel eens bij Grace aan klop mocht ik even een reminder nodig hebben. Al met al een bijzondere ervaring die mij erg goed op weg heeft geholpen!

  Kirby Personal trainer
 • In Grace vond ik een klankbord en raadgever en zij heeft mij de juiste handvatten kunnen aanreiken om weer stappen te maken in mijn leven. Ik heb haar al zeer betrokken, behulpzaam en doortastend ervaren.

  Door haar empathische vermogen is zij een erg fijne gesprekspartner. Door haar uitgebreide vakkennis en deskundigheid -verworven door haar eigen ervaringen- zorgt zij niet alleen voor een prettig gesprek maar was zij in staat om samen met mij de juiste koers uit te zetten en de balans in mijn leven terug te vinden. Door mijn ervaringen met Grace kan ik met recht stellen dat ik haar als lifecoach absoluut aanraad en hoop dat zij hetzelfde voor andere mensen kan betekenen als dat ze voor mij heeft gedaan.

  Max Rechercheur
 • Grace doet alles uit liefde en haalt het beste uit jezelf naar boven. Ik voel me sterker en mijn zelfvertrouwen groeit met vallen en opstaan. Dank je wel voor je luisterend oor! Wat mij is bijgebleven van onze gesprekken: Je kan het nog niet en niet: je kan het niet.

  Sylvia KPN
 • Superieur en uniek! Haar Inlevingsvermogen is breed en zo een verfijnd analytische terugkoppeling wat vanuit verschillende invloeden onderbouwd word vanuit de kernkracht van de mens. Succes is een garantie bij Grace. Zij is voor mij een bijzondere, liefdevolle ziel en gave voor de mensheid

  Rosita Life Inspirator business events
 • Heerlijke lieve warme enthousiaste vrouw/coach. Wij hebben onze zoon echt ten goede zien veranderen. Hij staat nu al een stuk steviger in zijn schoenen. Hij is er nog niet maar nu moet hij al het geleerde in praktijk zien uit te voeren, want oefening baart kunst

  Saskia Edelsmid
 • Grace heeft ons gezin heel fijn gecoacht. Goede adviezen gegeven waar we nu nog steeds profijt van hebben.

  Rineke
 • Ik heb Grace ervaren als een prima coach die je goed van advies kan voorzien. Maar ze is ook iemand die op de juiste momenten kan zwijgen en luisteren, misschien wel net zo belangrijk. Naast een uitstekend coach vind ik haar een fantastisch mens.

  Han Groepsleider
 • Ik en mijn man kwamen bij Grace voor onze zoon. Na een gesprek kwamen we tot de conclusie dat het beter was om eerst met mij aan de slag te gaan. Ik zat zelf niet lekker in mijn vel. Door ook aan mijzelf te werken, zou er bij onze zoon (en de rest van het gezin) een verandering op kunnen treden.

  Ik heb bij Grace het traject “Rise like a Phoenix” gevolgd. We zijn op zoek gegaan naar mijn basis. Wie ben ik, wat vind ik? Ik vond de sessies met Grace heel fijn en vertrouwd. Ze stelt je op je gemak en laat de antwoorden uit jezelf komen. Mijn man is ook een aantal sessies mee geweest. Ze keek naar wat goed was voor mij, mijn man en gezin. Ze is er voor je tijdens het traject. Niet alleen tijdens de sessies, maar ook tussendoor via email, telefoon. Na een sessie krijg je een verslag met de besproken punten, tips en tools. Dit heb je voor altijd. Het is heel fijn om dit terug te kunnen lezen.

  Wat heeft het mij en mijn gezin opgeleverd? Ik durf meer op mijzelf te vertrouwen. Wat ik denk of vind is goed. Het is, wat ik denk of vind. Het is niet erg als ik er anders over denk dan anderen en andersom. Ik ben niet minder daardoor. Ik durf meer te uiten in een grote groep. Niet meer denken voor een ander, wat ik denk dat diegene misschien van mij verwacht. Denken en doen vanuit mijn basis: de Chantal basis. Zo leer ik mijn gezin ook dit zelfvertrouwen te krijgen. Je mag zijn wie je wilt zijn. Onze zonen mogen zijn wie zij zijn. We bieden hen veiligheid en dagen ze uit in die veilige zone zodat zij kunnen groeien. ;)

  Lieve Grace, heel erg bedankt voor alles! Lieve groetjes Chantal

  Chantal Leerkracht basisonderwijs

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief.

Ontvang elke maand gratis tips en tricks voor een beter leven!