Reviews

Traject Emotional intelligence in Motion

Na ogenschijnlijk eenvoudig door het leven te hebben gewandeld kwam ik, onder meer op aangeven van mijn partner, erachter dat ik moeite had met het uiten en delen van mijn emoties en dat dit beperkend werkte op onze relatie.

Samen kwamen we tot de conclusie dat ik op emotioneel vlak nog veel te leren had en nog steeds heb. Ik heb Molukse roots en ik ben net als vele, Molukse leeftijdsgenoten onbewust beperkt in mijn emotionele ontplooiing. Naar aanleiding hiervan heb ik bewust gekozen om hier aan te gaan werken.

Op aangeven van een vriendin ben ik bij Grace terecht gekomen. Zonder te overdrijven was dit de beste keuze die ik het afgelopen jaar (2022) heb gemaakt. Ik ben er met alle openheid in gegaan en vanaf de intake was het een intense maar uiterst waardevol traject.

Grace heeft mij gedurende het traject zelf laten ontdekken wat er mogelijk is. Per sessie werd de intensiteit opgevoerd en hierdoor was het verloop zeer prettig. Tijdens het traject werd ik onderworpen aan een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven. Na dit gedeeld te hebben met Grace hebben we direct ruimte gemaakt voor deze kwestie. De koers van het traject veranderde maar de essentie was nog steeds persoonlijke, emotionele groei.

Grace haar inbreng, begeleiding en steun hebben me voor nu op de juiste koers gezet voor de (nabije) toekomst. Mocht je dit lezen en je hebt behoefte aan mij als referentie o.b.v. mijn ervaring met Grace, neem dan via haar contact met mij op.

J.L
Leidinggevende Alphen aan den Rijn

Traject Emotional intelligence in Motion

Ik kan zeggen dat ik na het doorlopen van mijn traject bij Grace, tot heldere inzichten ben gekomen.

Het energieveld waar je in terechtkomt vind ik ontzettend belangrijk en bij Grace voelde dit heel fijn. Hierdoor kon ik mij ontspannen en focussen om samen met Grace aan de slag te gaan.

De sessies hebben altijd een indruk bij mij achtergelaten, vanwege het feit dat ik daarheen ging met het idee Grace zal me wel alle antwoorden geven, of antwoorden als:”Het komt wel goed, je mag je zo voelen.” Maar integendeel, het was soms hard werken, confronterend en dat was juist wat ik nodig had om de diepte in te duiken en samen op zoek te gaan naar de kern van het probleem.

De manier van vraagstelling en opdrachten hebben hierbij enorm geholpen. Wat ik bijzonder vond, is dat Grace tijdens mijn 8ste sessie situaties kon opnoemen die ik tijdens mijn 2de sessie had verteld. Hierdoor kreeg ik de bevestiging dat er iemand is die oprecht naar me luistert en mij wil helpen. Door de inzichten die ik nu heb gekregen door de coaching sessies sta ik nu anders in het leven met een andere mindset.

Hiervoor wil ik je bedanken Grace!

D.M
Rail Infra Rotterdam

Traject Rise Like a Phoenix

Als ik mag vertellen over wat ik allemaal uit de coaching sessies bij Grace heb gehaald, zou ik niet weten waar ik zou moeten beginnen. Zo waardevol en zo de investering dubbel en dwars waard.

Samen met Grace ben ik op zoek gegaan in mijzelf. Welke dingen (bijvoorbeeld aangeleerd gedrag en overtuigingen) mij blokkeren om te kunnen floreren? Hoe kijk ik naar mezelf en naar anderen? Hoe zet ik mijzelf en anderen in hun kracht? Grace confronteerde me, stelde me de juiste vragen en daagde mij uit om aan de slag te gaan.

Het was hard werken en veel emoties. Maar jeetje, wat heeft het veel opgebracht. Het voelde als een reis. Je hoeft geen reis over de wereld te maken om jezelf te vinden. De reis is in jezelf, op zoek naar je ware kern. Ik gun iedereen deze moeilijke maar mooi reis naar groei en bloei als individu.

Ik heb geleerd om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen leven en authentiek te zijn. Ik herinner me weer wie ik echt ben. Ik handel vanuit liefde en niet meer vanuit angst. Deze veranderingen in mij hebben al mooie veranderingen in mijn leven gecreëerd. Ik zie dit terug in mijn relatie, gezin, vriendschappen en werk.

Nogmaals dank Grace, ik kijk met een warm gevoel en veel liefde terug naar dit traject.

Elnaz van der Leeden Ergotherapeut, maar vooral mens!”

Elnaz v.d. Leeden
Ergotherapeut Delft

Teamontwikkeling

Grace Louise heeft de bijzondere gave door te kunnen prikken tot je kern, door haar warme directheid en rake vragen en inzichten. Het Rise like a Phoenix traject ben ik aangegaan omdat ik mezelf was kwijtgeraakt; na een zware burn-out wist ik dat ik niet op dezelfde voet verder kon.

Dankzij Grace Louise heb ik een voor een mijn maskers af kunnen zetten en mijn aangeleerde ‘programmering’ kunnen doorgronden en doorbreken. Ik had mij al heel erg jong aangeleerd te voldoen en aan te passen aan wat ik dacht dat wenselijk was en leefde daardoor in een soort continue verhoogde status van alertheid en stress. Dat ging prima. Tot het moment dat het echt niet meer ging.

Nu, aan het einde van het traject, snap ik mezelf, ken ik mezelf en weet ik waar mijn kracht ligt en mijn plezier. En heb ik de middelen in handen (en de woorden van Grace in mijn achterhoofd) om ook in de toekomst bij mezelf te blijven en de juiste afwegingen en keuzes te maken.

Concreet ben ik inmiddels mijn eigen bedrijf gestart, een gedachte die ik al jaren op de achtergrond meedroeg en waar ik nu ook het juiste zelfinzicht voor heb om exact dat te doen wat me past en mijn passie is. Het Rise like a Phoenix traject heb ik ervaren als intensief en persoonlijk: het is diepgaand en impactvol en precies op maat gemaakt voor mijn behoefte.

Grace kan ik alleen maar warm aanbevelen. Ze is een oprecht, direct, empathisch en bijzonder mens en zonder haar coaching had ik niet gestaan waar ik nu sta.

J. Spannenburg
‘be Livingstone’ 

Teamontwikkeling

“Rise Like a Phoenix”

Voordat ik Grace Louise überhaupt leerde kennen, fascineerde Fawkes, de phoenix uit de film Harry Potter, mij enorm. Citaat uit de film: “They burst into flame when it is time to die and then they are reborn from the ashes. They can carry immensely heavy loads and their tears heal”. Met de filmmuziek erbij, ontroert me dit iedere keer weer.

Is het dan toeval dat ik via via Grace Louise ontmoet met het traject “Rise Like a Phoenix”? Ik weet zeker van niet. Ik ben samen met Grace Louise een vaak emotionele, maar prachtige ontdekkingsreis aangegaan naar en met mijzelf. Grace heeft me mijn valkuilen leren herkennen, bewustwording gegeven op zoveel vlakken, maar ze heeft me vooral vertrouwen gegeven en mij laten zien dat ik trots mag zijn op wie ik ben met alle goede en ‘slechte’ eigenschappen. Grace Louise coacht met haar hart en met haar ziel, ze is oprecht, niet oordelend en altijd positief.

In tegenstelling tot Fawkes kan ik misschien nog niet direct goed vliegen nadat ik uit een hoopje as kom, dat vergt ook moed, maar ik ben absoluut op de goede weg. Mijn focus ligt niet alleen meer op het doel, maar ik wil ook vooral genieten van de reis er naar toe.

Weet je niet wie je bent, wat je voelt, wat je wilt, geef een prachtig cadeau aan jezelf en neem contact op met deze fantastische vrouw.

Monique
Bestuursassistent

Traject: Eagle Skills In Motion’

In het traject met Coach Grace ben ik veel bezig geweest met mijn zelfontwikkeling, groei op het werk en bonding met mijn familie.

Er werd tijdens elke sessie veel gereflecteerd. Met de mentale problemen waarmee ik liep, werd ik enorm geholpen door vragen bij mijzelf te laten en niet het antwoord al gelijk op tafel te leggen. Dit heeft mij enorm veel geholpen, om naar mijn eigen pad te zoeken en het dus ook zelf te bewandelen.

Het stukje van mijn eigen pad zoeken heeft uiteindelijk ook zijn vruchten afgeworpen in mijn werk. Hier zag het managementteam veel veranderingen in mij, in de vorm van positieve flow. Dit heeft er op mijn huidige werk voor gezorgd, dat het managementteam potentieel in mij zag en boden zij mij hierbij een leidinggevende functie aan.

Op relationeel vlak heb ik ook grote veranderingen ondergaan. Zo voel ik mij sneller comfortabel bij mensen en voel ik mezelf niet gelijk bevooroordeeld wanneer ik iemand voor de eerste keer zie.

Mijn vader en ik botsten vaak, voordat ik mijn coachingstraject inging. Zo uitte zich dit bij mij in woede-aanvallen, waarbij ik voelde dat mijn vader onrustig en angstig werd. In mijn coachingstraject heb ik geleerd, om mijn emoties te reguleren door beter te communiceren en mijn grenzen aan te geven.

Sinds de start van mijn traject, heb ik geen woede-aanval meer gehad. Dit alles heeft ervoor gezorgd, dat mijn vader en ik nu samen een speciale band hebben kunnen opbouwen, wat ik mezelf een jaar geleden niet had kunnen voorstellen. Martinus

Martinus
Teamleider chemisch laboratorium

Jarenlang ben ik op zoek geweest naar iemand die niet alleen luistert, maar ook naar iemand die confronterend kan zijn. Die mij duidelijk kon maken hoe ik nu echt dingen kan veranderen. Deze persoon heb ik gelukkig gevonden in Grace.

Grace heeft mij geleerd om naar mijn echte ‘ik’ te leren luisteren, te kijken en vanuit daar te handelen. Stapje voor stapje word ik een rustiger mens die zichzelf voorop kan zetten en daardoor veel bewuster en gelukkiger in het leven staat. Grace heeft mij enorm geholpen en is in één woord een geweldige coach.

C. de Bruin Den Haag
Secretaresse aannemersbedrijf

Lieve Grace,

Met deze review, wil ik je bedanken voor al jouw wijsheid en aandacht tijdens onze sessies en belmomentjes. Ik voel me blij en enthousiast dit alleen al te gaan schrijven. Yes zo blij ben ik om jou te leren kennen en jou als mijn coach te mogen noemen. Oprecht ik wens iedereen jou toe. Wauw, wat heb ik mij altijd welkom en thuis bij jou gevoeld. Ik ben al bij aardig wat psychologen geweest maar iemand zoals jij, die echt oprecht luistert, met je meedenkt, of eigenlijk mij op een andere manier laat denken en tegelijk ook nog empowered, is echt uniek. Bij jou voelde ik mij gehoord en veilig.

Wat ik ook superfijn vond, was dat je er geen doekjes omheen windt, de diepte ingaat, geen bullshit of er vaag omheen lult. Nee jou ervaar ik, als straight forward en dat is precies waar ik van hou. Na iedere sessie en de belmomentjes voelde ik me zo opgeladen, energiek en geïnspireerd om actie te ondernemen en/of mezelf verder te onderzoeken.

Ik ben door jou op inzichten gekomen waar ik eerder niet bij stil heb gestaan. Een voorbeeld hiervan, is mijn waardes in kaart te brengen en hoe ik daar meer naar kan gaan leven. Of hoe ik mijn angsten kon herkennen, hoe ik daar doorheen kon gaan en hoe je mij begeleidde in het doorvoelen van de angst en door letterlijk mijn hand vast te houden. Een klein gebaar en een wereld van verschil.

Ik vind het geweldig hoe jij zo intuïtief werkt en al je tips en tools aansluit op mijn specifieke behoefte en vragen. Tijdens en na mijn traject, ervaar ik vaker dat ik in charge ben en vaker in een flow zit. Lieve, lieve, lieve Grace, ik ben heel dankbaar voor alles wat we samen hebben kunnen oppakken. Ik heb heel veel geleerd, voel me bewuster en vooral verrijkt!

Ik wens iedereen jou toe.N. Bot
Eigenaresse Happy Breakky

“Rise Like a Phoenix”

Natuurlijk heb ik geen coaching nodig! Ik red me prima en draag niets noemenswaardigs aan bagage met me mee. Maar hoe komt het dat ik telkens in dezelfde valkuilen trap? En waarom trek ik me bepaalde dingen zo aan?

Om antwoorden te krijgen op deze en meer vragen, ben ik via een collega bij Grace terecht gekomen. Tijdens het de eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek, voelde ik me op m’n gemak. Een belangrijke voorwaarde om in alle openheid ‘je hebben en houden’ te kunnen en willen delen.

En dit is dan ook wat ik anderen, u en jou, wil meegeven in deze recensie: Grace is hartelijk, warm, toegankelijk, geduldig, duidelijk en gezellig. Een mooi mens! Ik bleek haar coaching toch wel erg goed te kunnen gebruiken om mijn bagage, die ik ongemerkt toch echt wel met me meesleep(te), beter te kunnen dragen of lekker op te bergen! Bedankt Grace en zet ‘m op nieuwe Phoenix: Rise and Shine!

Evelien
Leerkracht basisonderwijs Traject ‘Rise like a Phoenix’

Via een vriendin van mij ben ik bij Grace terecht gekomen en daar ben ik haar nog steeds erg dankbaar voor. Ik was op een punt in mijn leven waar ik vastliep en totaal niet goed in mijn vel zat. Op dat moment wist ik niet waar het vandaan kwam. Nu weet ik wel waar dat onder andere mee te maken heeft had. Oude patronen waar ik aan vasthield, aangeleerde gewoontes, en totaal geen balans. Ik kon gelijk bij Grace terecht en werd met open armen ontvangen.

Wat er nou precies met mij aan de hand was wist ik zelf eigenlijk ook niet. Grace heeft mij daar heel goed in begeleid en heeft mij laten inzien waar bepaalde gevoelens en gedrag vandaan kwamen. Elke sessie heeft mij zoveel inzichten gegeven die ik gelijk kon meenemen en toepassen in mijn leven. Dingen waar ik zelf nooit van dacht dat die mij dwars zaten of bepaalde trauma’s die blijkbaar nog niet verwerkt waren.

Het moment dat ik bij Grace binnenstapte voelde het al gelijk goed en voelde ik me erg op mijn gemak. Ze is recht door zee en daar hou ik van. Ze is een hele lieve, open, warme, maar vooral wijze vrouw. Ik zal dan ook iedereen Grace aanraden die openstaat om te leren en aan zichzelf te werken.

Door haar begrijp ik wie ik ben en vooral waarom ik ben zoals ik ben. Het is niet altijd makkelijk en soms confronterend, maar dat vond ik persoonlijk alleen maar fijn. Ik ben op een veel betere plek in mijn leven en voel me weer lekker in mijn vel. Mocht ik weer persoonlijk ergens tegenaan lopen, dan zal ik altijd Grace bellen. Grace dankjewel!

C. Lont
Kunst & Cultuur & Entertainment

Relatie coaching

Mijn man en ik zaten na 54 jaar vast. Ja dat kan, omdat men toch veranderd na veel fasen in het leven te hebben doorgewandeld. Deze doodlopende steeg wilden wij niet. De volgende weg was naar Grace, dit was een grote stap uit onze comfort zone. Apart en samen met haar zijn we gaan luisteren naar elkaar, dat waren we afgeleerd.

In het Rise like a Phoenix traject hebben we met zachte hand gevoeld welke richting we beter konden lopen. Ons zeer goed bewust zijnde dat deze doodlopende steeg dicht bij was, zijn we weer samen gaan stappen en Grace maakte ons duidelijk hoe we dat konden doen. Gek genoeg kan een coach je dingen laten begrijpen die je niet meer KAN of WILT zien van je partner. We zijn op weg naar een zonnige landweg, die steeg was toch wel benauwd.

Dank voor je inzet Grace.

M.K.M Relatie coaching
Interieurverzorgster

Grace is een geweldige coach, ze straalt rust en warmte uit en de sfeer is er ontspannen. Ze luistert rustig naar je en stelt dan zo af en toe een vraag waardoor je er zelf ook weer over gaat nadenken. Ze heeft mij geleerd dat ik er mag zijn en goed ben zoals ik ben en dat ik sterker ben dan ik dacht te zijn. Deze coaching heeft mij sterker gemaakt, maar vooral onafhankelijker. Voor mij is en was ze de ideale coach.

Ineke
Mantelzorger

Relatie coaching

Na een stabiel huwelijk van 47 jaar kwam er een ongewenste verwijdering tussen mijn vrouw en mij met tot gevolg een onplezierig verdrietig samenzijn. De enige oplossing was een Life coach. Dat werd life coach Grace en die wist ons weer nader tot elkaar te brengen, iets wat ik zelf niet meer had verwacht.

Nogmaals dank Grace voor je enorme prettige en vakkundige inzet.

P.M.
Schilder Relatiecoaching

“Rise Like a Phoenix”

De eerste paar keer dat ik bij Grace kwam, kon ik bijna alleen maar huilen. Ik noemde het ook gekscherend ‘mijn huiluurtje’. Eindelijk kon ik loslaten wat ik al die jaren had opgekropt. Maar na een paar sessies, gebeurde er iets met me. Ik voelde me lichter en sterker… Grace weet de vinger erg goed op de zere plek te leggen. Vaak behandelde ze tijdens de sessie precies hetgeen ik graag wilde bespreken die dag. Alsof ze in mijn hoofd en hart kon kijken.

Ik sta nu heel anders in het leven. Ik besef me eindelijk weer dat ik niet onderdoe voor anderen en dat ook ik belangrijk ben, en niet alleen de mensen om mij heen. Ze heeft me ook zoveel handvatten gegeven voor de omgang met mijn kinderen. Zodat de geschiedenis zich niet herhaalt en zij hopelijk veel zelfbewuster in het leven zullen staan. Toch moest ik tijdens de laatste sessie bijna weer huilen.

Deze keer niet van ellende maar puur omdat ik het jammer vond dat het mijn laatste sessie was. En stiekem ook wel omdat ik een beetje bang was om het vanaf nu zonder Grace te moeten doen. Maar ik weet nu dat ik het kan, dat alles goed komt. En dat heb ik echt aan deze geweldige vrouw te danken!

C.W.
Evenementenbranche Traject ‘Rise like a Phoenix’

“Rise Like a Phoenix”

Rise like a phoenix, zo heet het traject wat ik bij Grace Louise heb gevolgd en duidelijker kan een naam de lading niet dekken.

Jarenlang voelde het alsof ik in de vlammen aan het ronddolen was. Het was me meer dan duidelijk dat er iets moest veranderen want je telkens opnieuw branden doet je dat wel beseffen! Na een intake gesprek met Grace zijn we er samen vol ingedoken. Grace heeft een op maat gesneden traject voor mij gerealiseerd en reeds na een paar weken doofden er al wat vlammetjes en niet lang daarna zelfs de hele haard.

Uiteindelijk stond ik in de resten; het as. Maar nooit alleen, Grace was er om me stap voor stap te begeleiden zodat ik aan het eind van ons traject daadwerkelijk oprees als de feniks die al in me zat maar geholpen moest worden eruit te komen.

Het traject is zeker niet makkelijk geweest en ook zeker niet iets om ‘zo maar’ te doen – je gaat ervoor of niet. Soms wilde ik er even niet meer voor gaan maar de positieve veranderingen die ik na elke sessie bij mezelf opmerkte, gaven me steeds weer een zetje in de rug. De dooddoener “je moet het alleen doen” heb ik nooit gevoeld bij Grace.

Altijd is er een mogelijkheid om hetzij via de mail, hetzij via de telefoon de broodnodige inspiratie en krachten op te doen. Grace is een open en eerlijk mens en heeft mij met haar eigen ervaringen laten zien wat er mogelijk is. En dat is: heel veel. Geloof me, ik ben het wandelende bewijs! Met alle liefs, Esther

Esther
Trotse moeder van een zoon Traject ‘Rise like a Phoenix’

“Rise Like a Phoenix”

Hoi Grace , Ik wil je bedanken voor alle goeie gesprekken. In de eerste sessie kwam ik binnen als een wrak. Tijdens dit eerste gesprek legde je al direct je vinger op de zere plek. Je begreep mij en was eerlijk naar mij toe. Ik kon me bij jou openstellen en je liet mij ook eerlijk zijn naar mezelf.

Aan de sessies heb ik heel veel gehad en ik weet nu hoe ik op bepaalde situaties kan en mag reageren. Ik ben weer een blij mens en zit goed in mijn vel mede dankzij jou . Dus nogmaals hartstikke bedankt Grace, voor wat je allemaal voor me heb gedaan. Ik vind je een super vrouw en ben blij dat je in me leven bent gekomen.

Yvonne
Mede eigenaresse aannemersbedrijf Traject ‘Rise like a Phoenix’

“Rise Like a Phoenix”

Grace is een Lifecoach in de breedste zin van het woord. Weet haar aanpak prefect op de situatie en je persoonlijkheid af te stemmen. Ze lost je knelpunten niet op maar geeft je waardevolle tools en inzicht om zelf mee aan de slag te gaan. Ook heeft Grace mij super goed kunnen begeleiden in het verwerken van een trauma. Wat ik fijn vond is dat Grace op mijn tempo me stap voor stap heeft kunnen helpen om het trauma een plekje te geven. Hierdoor ben ik mezelf nog beter gaan leren kennen en sta ik een stuk steviger in mijn schoenen. Ook heb ik geleerd om naar mijn gevoel te luisteren en kijk ik vol zelfvertrouwen naar de toekomst!

Hester
Kinderleidster Traject ‘Rise like a Phoenix’

“Traject Personal Career Development”

Ik ben Grace oneindig dankbaar dat ik mijn beste versie van mijzelf heb leren kennen tijdens het traject “Personal Development”.

Mijn aangeleerde overtuigingen die bestonden uit het vermijden van risico’s en kiezen voor de zekere weg kwamen in conflict met mijn authentieke zelf. Onbewust koos ik voor het zekere pad van mijn overtuigingen en niet het onzekere pad van mijn authentieke zelf. Toen ik 29 jaar was, kwam de early child in mij naar boven en besloot ik op zoek te gaan naar mijn waarheid en verlangens. Wat wilde ik eigenlijk, hoe zijn mijn overtuigingen ontstaan en wat waren mijn verlangens? Het waren vragen waar ik tot op dat moment nog nooit bij stil gestaan had.

Vanaf mijn eerste kennismaking met Grace voelde ik dat zij mij kon begeleiden in de zoektocht naar mijzelf. De missie van Grace om mensen bij zichzelf thuis te brengen, vind ik heel krachtig en laat precies zien wat haar uniek maakt. Zij zag bij mij het ware potentieel waar ik dit zelf niet eerder zag. Ik leerde bij haar inzien dat ik mocht denken in overvloed en kansen waar ik zelf dacht in beperkingen en risico’s.

Ik leerde door Grace mijn beperkende overtuigingen ombuigen tot helpende overtuigingen, mijn ware talenten ontdekken en mijn mooiste versie kennen. Het zijn voor mij essentiële levenslessen waar ik haar altijd dankbaar voor zal zijn. Door mijn nieuwe inzichten, gingen er in mijn wereld deuren open waarvan ik het bestaan niet wist. Ik zat vast in een baan die niet in lijn lag met mijn verlangens.

Door mijn ware potentieel te ontdekken, durfde ik ook mijn hart te volgen. Ik heb invulling geven aan mijn verlangens door te kiezen voor een nieuwe baan. Ik leef nu vanuit mijn hart en mijn gevoel, mijn mooie authentieke flow. Het waardevolste cadeau dat ik mijzelf kan geven. Ik ben zo geïnspireerd door Grace en haar coaching dat ik besloten heb, ditzelfde ook te willen doen.

“When you are living the best version of yourself you inspire others to live the best versions of themselves”

Ik leef nu mijn mooiste leven vanuit mijn authentieke flow en raad Grace daarom bij iedereen aan!

Michael

Michael
Change Professional Traject Personal Career Development

“Rise Like a Phoenix”

Het beter leren stellen van mijn grenzen. Dat was de concrete vraag waarmee ik bij Grace kwam. Een zelfbewuste zakenvrouw maar toch is niets wat het lijkt… Het bewaken van de grens lukte best aardig in professioneel opzicht, wanneer de emotie minder een rol speelt, maar duidelijk minder zodra het mijn kinderen, man of businesspartner betrof. Stelselmatig overschreden zij, bewust of onbewust mijn grenzen, om de doodeenvoudige reden dat ik die grens ook niet helder aangaf.

Keer op keer vergoelijkte ik hun gedrag en daarmee ook het mijne. Al eerder was ik in het verleden bij een coach geweest met dezelfde vraag maar was ook snel weer afgehaakt. Te soft, te weinig concreet, te oppervlakkig… Een aantal kwalificaties die ik gaf om die eerdere coaching niet te vervolgen.

Tijdens de intake met Grace werd ik getroffen door haar oprechtheid, haar concrete aanpak en het feit dat Grace haar rol als coach niet alleen louter beroepsmatig ziet maar dat zij echt haar passie voor het vak voelt. “Rise like a Phoenix”, met dit programma zijn we aan de slag gegaan.

Ben ik nu, na afloop van deze coaching, een sterke grenzen stellende Phoenix? Nee. Heb ik handvatten en inzichten gekregen om te leren die grenzen sterker te bewaken? Jazeker. Gedurende het traject heb ik opmerkelijke resultaten geboekt dankzij de adviezen bijvoorbeeld die Grace gaf om een bepaald gesprek aan te gaan. Ik ben ook gespreksonderwerpen aangegaan die ik voorheen nooit zou hebben gevoerd. Aanvankelijk kwam ik op het nieuwe, begrensde pad dat ik bewandelde ook de nodige hobbels tegen en leek mijn nieuwe ‘ik’ eerder te stuiten op onbegrip dan op begrip.

Grace stelde me dan gerust en gaf aan dat dit allemaal paste bij de verandering die ik onderging. Voor mijn omgeving natuurlijk ook iets om aan te wennen. Stap na stap voelde ik vooruitgang, doorbrak ik patronen en zag ik hoe mijn naaste omgeving anders en positief reageerde op mijn nieuwe ‘Ik’. Natuurlijk ben je niet ineens die Phoenix. Het doorbreken van patronen en het veranderen van gedrag heeft tijd nodig en is ook vooral een kwestie van veel oefenen.

Elk kind, elke man of vrouw die op de een of andere manier tegen een kleine of grote hobbel aanloopt gun ik een Grace. Of eigenlijk niet een Grace maar onze ‘eigen’ Grace. De parel uit Voorburg.

Helena
Directeur Public Relations Traject ‘Rise like a Phoenix’

“Eagle Skill in Motion”

Hallo, ik ben Dennis. Mijn ervaring met Grace als life coach is eigenlijk heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”. Ze geeft je uitdagingen om met jezelf aan de slag te gaan, zodat je zelf gaat inzien, zien, wat je zelf kan of wilt veranderen. Welk doel je wilt behalen en wat voor jou belangrijk is.

Daarbij heeft Grace “tools and tricks” die je in het dagelijkse leven steeds kunt toepassen. In mij en in ons gezin kwam meer rust en structuur en dit heeft een positieve invloed. Voor mij is Grace positieve veranderingen en energie.

Liefs Dennis voor ieder die dit leest.

Dennis
Internet specialist Traject Eagle Skills in Motion’

Personal coaching

Mijn verhaal. Ik zat destijds bijzonder slecht in mijn vel en had last van allerlei psychische klachten. Een daarvan was hyperventilatie en daardoor de angst om naar buiten te gaan.Via mijn nichtje kwam ik in contact met Grace en heb direct een afspraak gemaakt. Een week later zat ik bij haar op de bank en na een goed gesprek van een uur, waarin ik al mijn gevoelens op tafel kon leggen zonder daarin bekritiseerd te worden, heeft ze mij gemagnetiseerd.

Direct nadat ik ben weggegaan ging het al veel beter met alles wat ik ondernam op straat. Boodschappen doen en in de rij staan bij de kassa was daarvoor voor mij niet meer de normale gang van zaken, en na dit ene bezoek aan Grace kon ik gewoon mijn boodschappen doen! Ik ben doorgegaan met de behandelingen en merkte dat ik steeds meer grip op mezelf en mijn leven terugkreeg. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds diep respect voor hoe Grace met mijn situatie is omgegaan en kan ik haar een ieder aanbevelen.

Thanks lieve Grace

Monique Personal Coaching
Begeleidster ouderenzorg

Personal coaching

Na het overlijden van mijn vader en een ingewikkelde jeugd had ik een groot minderwaardigheidscomplex. Dit stond mijn dromen en mijn opleiding tot musical artiest, sterk in de weg. Met de coaching van Grace heb ik de juiste inzichten gekregen. We werkte en bouwden aan “de basis” die ik niet van huis uit had meegekregen.

Ik voelde me met elke sessie sterker en zelfverzekerder worden en dat wierp zijn vruchten af. De acceptatie naar mezelf groeide, het werd mij steeds duidelijker wie ik écht ben en wilde zijn. Wat mij het meest is bij gebleven, is de steun en persoonlijke aandacht die ik elke sessie kreeg. Het “huiskamer” gevoel in plaats van het kille “kliniek” effect in de therapie heeft mij ontzettend op mijn gemak gesteld. Om deze reden lukte het mij gemakkelijker om mij kwetsbaar op te stellen.

Ik vond het fijn te merken dat Grace geen afstandelijke therapeut was die “het boekje” nodig heeft om mij te coachen. Een laagdrempelige vorm van therapie. De compassie/empathie en inzichten vanuit haar kant zorgde voor die schouder en dat stukje aandacht. Ik miste dat in mijn eigen leven… Dit maakt dat ik hedendaags, nog wel eens bij Grace aan klop mocht ik even een reminder nodig hebben. Al met al een bijzondere ervaring die mij erg goed op weg heeft geholpen!

Kirby
Personal trainer / Personal Coaching

Relatie coaching

Grace straalt rust, acceptatie en warmte uit en is zeer professioneel in haar werk.

Ze luistert enorm goed en weet je terug te brengen naar de kern (dus weg rationaliseren, weg lachen, eromheen praten lukt je niet meer) en weet altijd wel de juiste snaar te raken. Bij Grace voelde ik me vrij om alles te zeggen, dit terwijl ik niet zo’n prater ben. Grace voelt goed aan wat je op welk moment nodig hebt. Ze stelt de juiste vragen, ze biedt andere werkvormen aan dan alleen praten en laat je vooral zelf nadenken over bepaalde zaken.

Grace geeft je inspiratie om aan te werken. Zij is altijd goed voorbereidt, geeft je steun en creëert een veilige omgeving. Gedurende de afgelopen maanden heeft Grace mij met mezelf geconfronteerd, mij uit mijn comfortzone gehaald, maar mij bovenal veel bevestiging gegeven in dingen waar ik bang en onzeker voor was. Elke sessie was anders en nuttig en ik heb iedere keer het gevoel gehad dat ik ‘omhoog wandelde’.

Zij confronteerde enorm en geeft je na iedere sessie handvatten mee om mee aan de slag te gaan. De momenten met Grace zal ik me altijd herinneren.

Mijn inziens heeft Grace duidelijk haar roeping gevonden in het coachen en begeleiden van mensen en ik zou iedereen gerust adviseren om haar te raadplegen voornamelijk op momenten en situaties in het leven dat we even niet weten welke kant we op moeten gaan.

Grace-Louise is een topper en een geweldige mens.

Ursula / Relatie coaching
Begeleidster woongroep

Grace doet alles uit liefde en haalt het beste uit jezelf naar boven. Ik voel me sterker en mijn zelfvertrouwen groeit met vallen en opstaan. Dank je wel voor je luisterend oor! Wat mij is bijgebleven van onze gesprekken: Je kan het nog niet en niet: je kan het niet.

Sylvia
KPN Traject ‘Rise Like a Phoenix’

Personal coaching

Superieur en uniek! Haar Inlevingsvermogen is breed en zo een verfijnd analytische terugkoppeling wat vanuit verschillende invloeden onderbouwd word vanuit de kernkracht van de mens. Succes is een garantie bij Grace. Zij is voor mij een bijzondere, liefdevolle ziel en gave voor de mensheid

Rosita
Life Inspirator Business Events

Traject Personal Career Development

In Grace vond ik een klankbord en raadgever en zij heeft mij de juiste handvatten kunnen aanreiken om weer stappen te maken in mijn leven. Ik heb haar al zeer betrokken, behulpzaam en doortastend ervaren.

Door haar empathische vermogen is zij een erg fijne gesprekspartner. Door haar uitgebreide vakkennis en deskundigheid -verworven door haar eigen ervaringen- zorgt zij niet alleen voor een prettig gesprek maar was zij in staat om samen met mij de juiste koers uit te zetten en de balans in mijn leven terug te vinden. Door mijn ervaringen met Grace kan ik met recht stellen dat ik haar als life coach absoluut aanraad en hoop dat zij hetzelfde voor andere mensen kan betekenen als dat ze voor mij heeft gedaan.

M.K
Officier van dienst Politie / Traject Personal Career Development

“Rise Like a Phoenix”

Ik en mijn man kwamen bij Grace voor onze zoon. Na een gesprek kwamen we tot de conclusie dat het beter was om eerst met mij aan de slag te gaan. Ik zat zelf niet lekker in mijn vel. Door ook aan mijzelf te werken, zou er bij onze zoon (en de rest van het gezin) een verandering op kunnen treden.

Ik heb bij Grace het traject “Rise like a Phoenix” gevolgd. We zijn op zoek gegaan naar mijn basis. Wie ben ik, wat vind ik? Ik vond de sessies met Grace heel fijn en vertrouwd. Ze stelt je op je gemak en laat de antwoorden uit jezelf komen. Mijn man is ook een aantal sessies mee geweest. Ze keek naar wat goed was voor mij, mijn man en gezin. Ze is er voor je tijdens het traject. Niet alleen tijdens de sessies, maar ook tussendoor via email, telefoon. Na een sessie krijg je een verslag met de besproken punten, tips en tools. Dit heb je voor altijd. Het is heel fijn om dit terug te kunnen lezen.

Wat heeft het mij en mijn gezin opgeleverd? Ik durf meer op mijzelf te vertrouwen. Wat ik denk of vind is goed. Het is, wat ik denk of vind. Het is niet erg als ik er anders over denk dan anderen en andersom. Ik ben niet minder daardoor. Ik durf meer te uiten in een grote groep. Niet meer denken voor een ander, wat ik denk dat diegene misschien van mij verwacht. Denken en doen vanuit mijn basis: de Chantal basis. Zo leer ik mijn gezin ook dit zelfvertrouwen te krijgen. Je mag zijn wie je wilt zijn. Onze zonen mogen zijn wie zij zijn. We bieden hen veiligheid en dagen ze uit in die veilige zone zodat zij kunnen groeien. 😉

Lieve Grace, heel erg bedankt voor alles! Lieve groetjes Chantal

Chantal
Leerkracht basisonderwijs/traject Rise Like A Phoenix

Ik heb Grace ervaren als een prima coach die je goed van advies kan voorzien. Maar ze is ook iemand die op de juiste momenten kan zwijgen en luisteren, misschien wel net zo belangrijk. Naast een uitstekend coach vind ik haar een fantastisch mens

Hans
Groepsleider