Rise like a Phoenix

Ben jij er klaar voor om jezelf voor de verandering eens op de eerste plaats te zetten? Jezelf en je leven van binnen naar buiten te transformeren? Dan ben je op de juiste plek aangekomen. ‘Rise like a Phoenix’, is een transformerend coachingstraject dat zich richt op leven en werken vanuit het hart, liefde en authenticiteit.

Voor wie is Rise like a Phoenix? 

‘Rise like a Phoenix’ is voor mensen die het gevoel hebben de regie over hun leven kwijt te zijn. Voor mensen die angst hebben om zichzelf te laten zien, keuzes en beslissingen maken lastig vinden en de gewoonte hebben zich onzichtbaar te maken. Ben jij helemaal klaar met het lege, onvoldane gevoel in je leven en wil je jouw leven weer onder eigen beheer? Wil jij je weer zeker voelen, jouw innerlijke kompas laten spreken en je niet meer verontschuldigen voor wie je van nature bent? Dan is ‘Rise like a Phoenix’ voor jou een waardevol traject.

‘Rise like a Phoenix’ is personal coaching op maat, voor mensen die niet wachten en hopen op een stukje geluk of het laten afhangen van het toeval, maar voor mensen die pro-actief en vanuit een positieve mindset 100% verantwoordelijkheid nemen voor hun leven. Mensen die toegewijd zijn aan het op eigen kracht en inzet creëren van hun persoonlijk geluk.

Zoek je balans in je leven, wil je niet alleen jouw doelen en wensen realiseren, maar je ook verbonden voelen met en betekenis geven aan het grotere geheel? Zou je graag oplossingsgericht en vanuit een groeimindset in het leven staan en inzicht krijgen in de boodschap van je gevoelens en emoties? Is je eigen identiteit ontdekken en jezelf zijn jouw grootste wens? Dan leert ‘Rise Like a Phoenix’ jou hoe je hier 100% gestalte aan kunt geven. Rise like a Phoenix bestaat uit 11 sessies van maximaal 90 minuten

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Druk voor meer informatie omtrent ‘Rise Like a Phoenix’, jouw investering  en een eerste kennismaking

op de groen knop onder aan deze pagina: Ja ik wil Mind & body Coaching! 

Benieuwd hoe anderen ‘Rise Like a Phoenix’ hebben ervaren?

Bekijk hier de reviews.

Rise like a Phoenix

 

Grace is een open en eerlijk mens en heeft mij met haar eigen ervaringen laten zien wat er mogelijk is. En dat is heel veel. Geloof me, ik ben het wandelende bewijs! Met alle liefs, Esther