‘Rise like a Phoenix’

Welkom op de pagina ‘Rise like a Phoenix’. Nu je deze pagina hebt gevonden vraag je je misschien af wat ‘Rise like a Phoenix’ voor jou kan betekenen? Veel mensen komen in hun leven op een kruispunt, waar zij zich afvragen: ”Is dit het nu?” Misschien sta jij nu in jouw leven ook op zo’n kruispunt en weet je niet welke richting je nu echt op wilt gaan. Deze vraag komt wellicht aan bod in relaties, je gezin, op werkvlak en zelfs op spiritueel vlak. 

‘Rise like a Phoenixis  personal coaching op maat. Omdat ieder mens uniek is, kan dit pakket volledig worden afgestemd op dat wat jij nodig hebt. Deze training is gericht op een duurzame succesvolle persoonlijke groei. De opbrengst van deze training manifesteert zich met name op de levensgebieden: relaties, lichamelijke en psychische gezondheid, gezinsleven, werk, activiteiten en zingeving.

‘Rise like a Phoenix’ is op reis gaan en ik als jouw coach vergezel jou op deze reis. Gezamenlijk gaan we kijken waar jij blij van wordt en wat er nodig is om jouw hart een sprongetje te laten maken. Wat we ook gaan doen is kijken wat jou tegenhoudt en welke vaardigheden jij kunt leren inzetten om je dromen en wensen te realiseren.

Wanneer je op reis gaat, heb je natuurlijk een bestemming in je gedachten en hoe jij bij jouw bestemming aan kunt komen. Hier maken we een reisplan voor. Een plan van actie om het zo maar even te zeggen, want niets gebeurt wanneer je geen stappen onderneemt om te gaan reizen. Als jouw reisgenoot, voorzie ik jou van begeleiding, feedback en ik geef jou de volle 100% verantwoordelijkheid over jouw reis. Zo lukt het jou om te kijken waar jij jouw tools in kan zetten zodat je de beste uitkomsten kunt creëren. 

personal coaching

Technieken

Als jouw reisgenoot maken we  gebruik van allerlei technieken die jou kunnen helpen op jouw reis. Van meditatie, Inner Child Work, visualisatie- en ademhalingstechnieken, energetische therapie tot creatieve opdrachten en dagboekreviews.  

We gaan oplossingsgericht aan het werk, zodat jij in het ‘nu’ geluk kunt omarmen en los leert laten wat je niet meer nodig hebt. We zorgen dat op één lijn komt met je hartsverlangen. 

Zo kom jij bij jouw eigen kern en leer je jouw reisdoel herkennen. Je zult gaan ervaren hoe het voelt om je weer sterk en vrij te voelen. Positief, blij, gepassioneerd en liefdevol. Wat je vooral gaat ervaren, is hoe het voelt om jezelf te zijn. Jezelf zijn is duidelijkheid hebben over jouw visie en missie, vaardigheden en talenten en hoe je deze kunt inzetten om een leven te leven zoals dit bij jou past. Eenmaal in deze staat van Flow, zul jij dat naar jou toetrekken, wat aansluit op jouw wensen. Je gaat jouw eigen persoonlijke transformatie proces aan.

Vind je het niet meer dan logisch dat je het beste in je leven realiseert? Loop je hier graag die extra meters voor en ben je bereid om de uitdaging aan te gaan? Is het je diepste verlangen om jouw leven zelfstandig te beheren en neem je hier 100% verantwoordelijkheid voor? 

Wil jij de beste versie van jezelf ervaren en zou jij hier wat begeleiding bij kunnen gebruiken? Ga je door het leven leven als hoogsensitief of hooggevoelig persoon? Dan ben je bij mij aan het juiste adres en is ‘Rise like a Phoenix’ zeker iets voor jou. Voor een vrijblijvende kennismaking en meer informatie omtrent jouw investering kunnen kun je mij bellen op 06-13221138 of druk op de blauwe button onder aan deze pagina: Ja ik wil coaching!

Ik zie je graag tegemoet,

Grace Louise Kamp.

Rise like a Phoenix

Grace is een open en eerlijk mens en heeft mij met haar eigen ervaringen laten zien wat er mogelijk is. En dat is heel veel. Geloof me, ik ben het wandelende bewijs! Met alle liefs, Esther