Rise like a Phoenix

Ben je er klaar voor om jouw eigen identiteit te omarmen? Je leven van binnen naar buiten te transformeren? Dan ben je op de juiste plek aangekomen. Wat kan ‘Rise like a Phoenix’ voor jou kan betekenen? 

‘Rise like a Phoenix’, is een transformerend coachingstraject dat zich richt op duurzame verandering en balans in ons denken. Veel van onze bloopers, problemen en uitdagingen in het leven, ontstaan namelijk door het niet bewust zijn van de impact dat ons denken op ons leven heeft. Het is ons denken dat voor een groot deel bepaalt hoe we over ons over onszelf, over anderen en het leven voelen.

Willen we veranderingen, dan is op een andere manier leren denken de meest belangrijke stap. Door anders te leren denken, ga je het leven van verschillende kanten bekijken. Hierdoor krijg je toegang tot veel meer oplossingen, ideeën, kansen en mogelijkheden, waardoor je je anders gaat voelen. Anders voelen is anders denken, anders denken is je anders gedragen en ander gedrag leidt naar gerichte stappen en acties die jouw verlangens, dromen en eigen identiteit positief beïnvloeden en ondersteunen. 

Voor wie is Rise like a Phoenix? 

‘Rise like a Phoenix’ is voor vrouwen en mannen die al langere tijd het gevoel hebben zichzelf en de regie over hun leven kwijt te zijn en veel van zichzelf  herkennen in het onderstaand verhaal.

Je bent iemand die in het dagelijks leven het liefst confrontaties uit de weg gaat. Dit doe je om de goede vrede te bewaren. Heel vaak verontschuldig je jezelf of zie je jezelf als de schuldige in het verhaal. Jouw eigen behoeften, verlangens en wensen negeer je grotendeels, om vervolgens de wensen en behoeften van anderen op de eerste plaats te zetten. Voor anderen zorg je beter dan voor jezelf. Het liefst zou je vaker ‘nee’ zeggen, maar uit schuldgevoel, doe of zeg je dingen die anderen blij of tevreden maken. Ook al zegt je hart en intuïtie iets anders. Waar je mee worstelt, is het weten en stellen van je eigen grenzen en is het vrij kunnen uiten van gevoelens en emoties lastig. Het gevoel de controle te verliezen maakt je angstig, waardoor je je steeds onzekerder voelt, steeds meer beren op de weg ziet en verdwaald in negatieve denkpatronen.

Andere mensen zoals bijvoorbeeld je kinderen, ouders, familie, vrienden, werkgevers, maar bijvoorbeeld ook je partner, zijn in jouw beleving belangrijker dan jij zelf. In je relatie voel je angst voor afwijzing of angst dat je relatie tot een einde komt en jij in je uppie komt te staan. Op de momenten dat je eindelijk de moed hebt gevonden om je eigen verlangens tegemoet te komen, zie je er uiteindelijk toch maar weer van af. Dit omdat je jezelf lastig, onrustig of schuldig voelt, denkt dat anderen niet zonder jou kunnen en verantwoordelijk bent voor iedereens zorgen en problemen. Hoewel je er echt van baalt, merk je dat de gevoelens en emoties van anderen ook vaak jouw gemoedsrust, keuzes en leven  bepalen. Dit alles geeft jou een onvoldaan en leeg gevoel over jezelf en jouw leven. Eigenlijk ben je er helemaal klaar mee om jezelf steeds maar weg te cijferen.

Herken je jezelf hierin, dan is ‘Rise like a Phoenix’ voor jou een waardevol traject. ‘Rise like a Phoenix’ is personal coaching op maat en omdat iedereen uniek is, kan ik dit traject volledig afstemmen  op wat jij nodig hebt. 

Wat gaan we doen in dit traject?

Allereerst gaan we samen evalueren hoe jouw huidige situatie is, wat jouw doel of doelen zijn en jouw meest gewenste uitkomst. Ook gaan we kijken wat jou tot nu toe heeft tegengehouden om dit te bereiken. In elf sessies van maximaal 90 minuten, leer ik jou hoe je met de juiste vaardigheden en tools jouw denken en dus jouw leven kunt transformeren. Zo krijg jij de regie over jouw leven en geluk weer in eigen beheer.

Rise like a Phoenix

Als jouw personal coach, voorzie ik jou van begeleiding en feedback, zodat jij 100% verantwoordelijkheid neemt voor jouw traject, doelen en jouw leven. Zo lukt het jou om de voor jouw benodigde tools in te zetten zodat je de beste uitkomsten kunt creëren. Mijn stijl van coaching, is een combinatie tussen mentoring, ontwikkelings-, oplossingsgerichte, transformatieve en resultaatgerichte coaching, afhankelijk van jouw doel(en) of hulpvraag.

Wil jij jouw leven weer in eigen beheer? Ben je bereid om de uitdaging aan te gaan en zou jij hier wat begeleiding bij kunnen gebruiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. ‘Rise like a Phoenix’ is een waardevolle investering in jezelf, in jouw persoonlijke ontwikkeling, vrijheid en geluk.

Deze investering bedraagt €1399,- inclusief 21% btw. Na het volledig volgen van deze training die bestaat uit 11 sessies van maximaal 90 minuten per sessie, ontvang je een certificaat van deelname.

Voor een eerste kennismaking en meer informatie omtrent jouw investering kunnen kun je mij bellen op 06-13221138 of druk op de blauwe button onder aan deze pagina: Ja ik wil coaching!

Ik zie je graag tegemoet,

Grace Louise Kamp.

Grace is een open en eerlijk mens en heeft mij met haar eigen ervaringen laten zien wat er mogelijk is. En dat is heel veel. Geloof me, ik ben het wandelende bewijs! Met alle liefs, Esther