Gelukkig na je 50ste

Deze vorm van coaching is voor enthousiaste mensen die gek zijn op het leven. Vrouwen, mannen en koppels die tevreden en vooral plezierig ouder willen worden, alles uit hun leven halen en een actief, gezond en betrokken levensstijl willen behouden.

Mensen die graag een stukje investering doen in hun ontwikkeling en proactief de leiding oppakken over de koers die zij willen varen. Het leven houdt namelijk absoluut niet op na je 50ste. Er is nog veel te veel leuks om te leren, te ervaren en te doen. 

Waar loop je tegenaan?

In het leven kun je ook na je 50ste op verschillende levensgebieden tegen bepaalde dingen aanlopen waardoor je vastloopt in je ontwikkeling en het realiseren van je wensen. Hierbij zou je bijvoorbeeld kunnen denken aan je persoonlijke ontwikkeling, relaties, betekenis geven aan je leven, een verantwoorde leefstijl  of werk en financiën.

Wil jij ook graag met een vers doel en plezier in het leven blijven staan en voldaan en plezierig ouder worden? Dan helpt ‘Gelukkig na je 50ste jou, om de gebieden in je leven waar je nog niet tevreden over bent en meer voldoening uit wilt halen, te transformeren naar jouw wens.

Gelukkig na je 50ste

Mijn methode: omhels uitdagingen.​

Samen halen we stap voor stap het beste in jou naar boven zodat jij komt waar jij graag wilt zijn.  Waarin ik jou uitdaag, is doormiddel van het omhelzen van uitdagingen, jouw brein gezond en flexibel te houden. Ons brein is namelijk nooit te oud om te leren en nieuwe ervaringen toe te laten.

Nieuwe ervaringen die zorgen voor groei en die leiden naar een groeimindset, waardoor je positieve ontwikkelingen creëert op de gebieden waar jij wilt groeien en is succesvol ouder worden een plezier. Om de door jouw meest gewenste versie naar boven te halen, daag ik je uit, confronteer en prikkel ik jou. In mijn coaching staat eerlijkheid op nummer één en dit laat ik jou zien en ervaren op een respectvolle en transparante manier. Middels opdrachten, tips en tools lukt het jou om een leven te creëren wat jou op het lijf is geschreven.

Succesvol in het leven, ook na je 50ste.

Lijkt het jou heerlijk om ook succesvol na je 50ste te zijn en een passievol en plezierig leven te leiden waar jij tevreden mee bent?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres en in goede handen.

Bel 06-13221138 en maak een afspraak.

Stop met leven onder de maat en gun jezelf ook na je 50ste het leven van jouw wens.

Ik zie je met veel plezier tegemoet,

Grace Louise Kamp.