Hallo, mijn naam is Grace Louise Kamp

Gelukkig getrouwd, gek op onze drie kinderen, op het leven en op mijn beroep als coach. In 2016 besloot ik na 15 jaar mijn parttime baan in het basisonderwijs te beëindigen en mij volledig te wijden aan mijn tweede baan, die van coach. 

Niet alleen als coach, maar ook als mens is het mijn passie en mijn doel om mensen die het gevoel hebben de controle over hun leven te hebben verloren, te begeleiden op weg naar wie zij in dit leven willen zijn. Dit doel heb ik al zo lang als ik mij kan herinneren.

Mijn passie voor dit doel is ontstaan door mijn eigen leven. Net zoals iedereen, heb ik ook best wat uitdagingen in mijn leven gehad die ik heb moeten overwinnen. Door mijn overwinningen ben ik gekomen op het punt waar ik op dit moment in mijn leven sta.

Het zijn immers niet de omstandigheden die onze toekomst bepalen, maar het is de manier waarop wij met de veranderingen omgaan die deze omstandigheden met zich meebrengen. De zienswijze waarmee wij naar de omstandigheden kijken en hoe we er vervolgens naar handelen.

Waar ik van overtuigd ben, is dat ieder mens een gelukkig, plezierig en tevreden leven kan realiseren.

Pak de regie over je eigen leven.

Ben jij geïnspireerd, gemotiveerd en doe je graag die investering in jezelf, in je relaties of in je gezin? Vind je het niet meer dan logisch dat je het beste in je leven realiseert? Loop je hier graag die extra meters voor en ben je bereid om de uitdaging en de confrontatie aan te gaan? Leef, geniet en werk je graag bezield vanuit liefde, kracht en inspiratie? Wil jij ware potentieel aanboren en de regie over jouw leven terug? Zeg je volmondig ‘ja’ tegen het leven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres en is mijn coaching zeker iets voor jou.
 

“No nonsense, maar liefdevol to the point”

Ik daag je uit, confronteer en prikkel je. In mijn coaching staat jij mens in zijn geheel centraal. Waar ik 100% vanuit ga, is dat alles in jouw kern aanwezig is om jouw ware verlangen(s) te realiseren en te zijn we jij graag wilt zijn.
Samen kijken wat jou in de weg staat en welke vaardigheden jij nodig hebt om het leven te leiden wat jij graag zou willen. We doen dit in haalbare stappen waardoor jij jouw doel succesvol kunt bereiken.  Zowel realistisch, praktisch als op spiritueel gebied gaan we aan de slag. Eerlijkheid staat in mijn werk als coach op nummer één en dit laat ik jou zien en ervaren op een respectvolle en transparante manier. 
 

Mail of bel mij vandaag nog op voor een oriëntatiegesprek en laten we samen aan de slag gaan.

Met warme groet,

Grace Louise Kamp, your coach.

Mijn ervaring met Grace als life coach is eigenlijk heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”.
Dennis
Internet specialist