Hi, ik ben Grace Louise!

Op dit moment ben ik 57 jaar jong, gelukkig getrouwd, gek op onze drie kinderen, op het leven en op mijn beroep als coach.

Ik ben blij dat ik mijn hart heb gevolgd en doe mijn werk met ontzettend veel liefde en passie.

Niet alleen als coach, maar ook als mens, is het mijn passie en mijn doel om mensen te begeleiden op weg naar de beste versie van zichzelf en zich te verbinden met de bron van het leven. Dit doel heb ik al zo lang als ik mij kan herinneren.

Mijn passie voor dit doel is ontstaan door mijn eigen leven. Ik heb heel wat uitdagingen in mijn leven gehad die ik heb moeten overwinnen. Door mijn overwinningen ben ik gekomen op het punt waarop ik dit moment in mijn leven sta. Ik ben namelijk altijd achter mijn eigen stelling blijven staan:

Iedereen kan een gelukkig en succesvol leven hebben.

Het zijn niet de omstandigheden die jouw toekomst bepalen. Het is de manier waarop jij met de veranderingen omgaat die deze omstandigheden met zich meebrengen. De zienswijze waarmee jij naar de omstandigheden kijkt en hoe je er vervolgens naar handelt. Het was een lange weg, maar als ik iets heb geleerd is dit het wel. Dankzij mijn tips, tricks en ervaring als life coach kan ik ook jou helpen bij het creëren van een gelukkig en succesvol leven.

Ik heb mijn droomwens om te werken als life coach gerealiseerd, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De ommekeer die ervoor heeft gezorgd dat ik eindelijk eens voor mezelf koos, kwam naar aanleiding van een vervelend bericht over mijn gezondheid. Dit bericht zette mijn hele wereld en dat van mijn gezin op zijn kop. In één klap realiseerde ik mezelf hoe vaak ik een kameleon was geweest, anderen voorrang had gegeven en geluisterd had naar hun oordelen en vooroordelen. Deze ervaring heeft mijn ogen geopend en mij heel veel geleerd. Vanaf dat moment heb ik mezelf plechtig beloofd om altijd goed voor mezelf te zorgen. 

In de jaren daarna heb ik mij 100% ingezet om mijn droomwens die van personal life coach en kindercoach leven in te blazen. Uiteindelijk heb ik de stap gewaagd en mijn vaste baan in het onderwijs na veertien jaar opgezegd. Ik ben blij dat ik mijn hart heb gevolgd en doe mijn werk met veel liefde en passie.

Dankzij het maken van de juiste keuzes voor mijzelf is alles goed gekomen. Voor deze ervaring dank ik het Universum nog elke dag. Gelukkig zijn is namelijk iets waar jij zelf de regie over moet nemen. Het is immers jouw leven. Je kunt er niemand anders verantwoordelijk voor stellen behalve jezelf, want je hebt namelijk altijd een keuze. Het is aan jou om deze keuze te gebruiken. Dat jij zover bent gekomen met lezen, vertelt mij dat jij ook op een punt in je leven bent aangekomen waar jij je afvraagt:

Is dit het nu?

Jij wilt weer de regie over je eigen leven. Je zoekt naar oplossingen en antwoorden en gelijk heb je. Niets is onmogelijk, het is nooit te laat en het is jouw unieke leven. Laat mij je dit uit ervaring vertellen: Alle antwoorden, vaardigheden en talenten die jij nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden zitten in jou. Iedereen verdient het om gelukkig, gezond en succesvol door het leven te gaan.

Wil jij ook vooruit en gun jij jezelf een gelukkig en succesvol leven? Neem dan gerust contact op met mij, dan ontdekken wij samen de juiste keuzes voor jou.

Voor snelle ondersteuning kun je mij het beste bellen. Heb je iets meer tijd? Dan kun je mij mailen en kiezen wij samen een geschikte dag en tijd voor jouw eerste coach sessie.

Alvast een warme groet,

Grace Louise.

Mijn ervaring met Grace als life coach is eigenlijk heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”.
Dennis
Internet specialist