Hallo, mijn naam is Grace Louise Kamp

Gelukkig getrouwd, gek op onze drie kinderen, op het leven en op mijn beroep als coach. Mijn missie, is voor toegewijde mensen een personal coach te zijn die hen begeleidt in het ontdekken van hun ware kern en kracht. Kracht die leidt naar het oppakken van 100% persoonlijk leiderschap, voor het realiseren van een leven wat hen op het lijf geschreven staat.

Hierdoor kunnen zij zelfstandig de kwaliteit van hun leven op de levensgebieden waar men groeit wenst, optimaliseren. Levensgebieden waarbij je kunt denken aan je persoonlijke ontwikkeling, de relatie met jezelf en anderen, je werk, vrije tijd, gezondheid, spiritualiteit, creativiteit en bijvoorbeeld hobby’s. 

Mijn visie is een maatschappij waar gezonde, mooie, bijzondere, vruchtbare en liefdevolle relaties op nummer één staan en waar iedereen nodig is. Een maatschappij waar we vanuit liefde, respect, integriteit, openheid, waardigheid en moed, allemaal op onze eigen unieke manier, in samenwerking met en ten gunste van elkaar, onze positieve bijdrage leveren.

Mijn passie voor mijn missie en visie is ontstaan door mijn eigen leven. Net zoals iedereen, heb ik ook best wat uitdagingen in mijn leven gehad die ik heb moeten overwinnen. Door mijn eigen persoonlijk leiderschap op te pakken, op de voor mij geldende levensgebieden, heb ik de doelen kunnen behalen die ik als prioriteit had. Hierdoor ben ik op het punt ben gekomen waar ik op dit moment in mijn leven sta: Vanuit liefde, passie en nieuwsgierigheid voor het leven, er voluit en middenin staan, in plaats van alleen te overleven.

Het zijn immers niet de omstandigheden die onze toekomst bepalen, maar het is de manier waarop wij met de veranderingen omgaan die deze omstandigheden met zich meebrengen. De zienswijze waarmee wij naar de omstandigheden kijken en hoe we er vervolgens naar handelen. Waar ik van overtuigd ben, is dat ieder mens een gelukkig, plezierig en tevreden leven kan realiseren.

Pak de regie over je eigen leven.

Ben jij geïnspireerd, toegewijd en doe je graag die investering in jezelf, in je relaties of in je gezin? Vind je het niet meer dan logisch dat je het beste in je leven realiseert? Loop je hier graag die extra meters voor en ben je bereid om de uitdaging aan te gaan? Leef, geniet en werk je graag bezield vanuit liefde, kracht en passie? Wil jij ware potentieel aanboren en de regie over jouw leven terug? Zeg je volmondig ‘ja’ tegen het leven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres en is mijn coaching zeker iets voor jou.
 

Mijn stijl van coachen: “No nonsense, maar liefdevol to the point”

Ik daag je uit, confronteer en prikkel je. Integriteit, respect, loyaliteit, eerlijkheid, vertrouwen, betrouwbaarheid, een harde werker, initiatief nemen, betrouwbaarheid, samenwerking, moed, lef en de bereidheid om die 100 meter extra te lopen, zijn mijn kernwaarden.
 
In mijn coaching sta jij als mens in zijn geheel centraal. Waar ik 100% vanuit ga, is dat alles in jouw kern aanwezig is om jouw ware verlangen(s) te realiseren en te zijn we jij graag wilt zijn.
Samen kijken wat jou in de weg staat en welke vaardigheden jij nodig hebt om het leven te leiden wat jij graag zou willen. We doen dit in haalbare stappen waardoor jij jouw doel succesvol kunt bereiken. Zowel realistisch, praktisch als op spiritueel gebied gaan we aan de slag. 
 

Mail of bel mij gerust voor meer informatie. 

Met vrolijke groet, Grace Louise Kamp.

Mijn ervaring met Grace als life coach is eigenlijk heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”.
Dennis
Internet specialist