Over Grace Louise Kamp

Mijn missie

Ik ben het gezicht achter Life coach Grace Louise. Mijn missie is mensen vanuit de kracht en energie van de liefde, te begeleiden naar een vreugdevol leven. Een leven waarin zij door zelfontplooiing niet alleen hun ware potentieel ontdekken, maar dit ook leren inzetten en uitdragen. Het is mijn passie om mensen te laten ontdekken hoe mooi en betekenisvol het leven eruit gaat zien, wanneer zij hun hart openen en de relatie met de liefde, met het universum, de belangrijkste rode draad in hun leven wordt. Door de liefde in de breedste zin van het woord in je leven toe te passen en deze ook uit te dragen. Krijg je niet alleen toegang tot jouw eigen potentieel, maar ook tot al het aanwezige potentieel in het kwantumveld ofwel het universum. Dit zodat jij jouw mooiste leven op deze aardbol kunt realiseren. 

Mijn begin

Meer dan 25 jaar geleden begon ik met coachen aan de grote keukentafel in ons huis. Deels was ik destijds werkzaam in de sportwereld als instructrice. Later ruilde ik deze baan in voor een gecombineerde baan als coach en leerkracht in het basisonderwijs. Uiteindelijk koos ik ervoor om mijn baan in het onderwijs na veertien jaar te verlaten en mijn lang gekoesterde droom: een eigen coachpraktijk te realiseren en mijn passie voor het coachen volledig te omarmen.

Mijn passie voor mijn missie

Al op de leeftijd van 18 jaar, is mijn missie door mijn eigen leven ontstaan. In mijn leven ontbrak het namelijk op alle fronten aan liefde en stond angst centraal. Net als vele mensen in dit leven, was ook ik op zoek naar de liefde. Onbewust en naïef, zocht ik dit op de verkeerde plaatsen en geloofde de woorden en beloftes van de ‘verkeerde’ mensen. Dit met alle gevolgen van dien. Toch was er altijd de stem van mijn ziel, die mij steeds opnieuw liet beseffen dat er ook een andere weg was. Namelijk de weg van de onvoorwaardelijke liefde. Een weg waar ik leerde en nog steeds leer, om liefdevolle aandacht, compassie, begrip en geduld te hebben voor alles in het leven en dit centraal te stellen. Liefde voor de mens, inclusief mijzelf en dit steeds meer mijn natuurlijke levenshouding te laten zijn. 

Mijn ommekeer

Waar ik vandaan kom, is een leven met hele diepe dalen. Een leven dat verre van ideaal en veilig was. Op vijftienjarige leeftijd werd ik vanuit ons ouderlijke huis overgeplaatst naar een meisjestehuis. Dit omdat mijn moeder door de Japans- Indische oorlog een oorlogstrauma heeft opgelopen. Hierdoor lukte het haar niet meer, om mij te begeleiden naar volwassenheid. Met achttien jaar stond ik op mijn eigen benen en probeerde met vallen en opstaan mezelf staande te houden. Er is sindsdien veel in mijn leven gebeurd. Te veel om hier zo even op te schrijven. Wat ik door mijn leven wel ben geworden, is een ervaringsdeskundige met ervaring op bijna alle gebieden waar een mens in zijn leven mee te maken kan krijgen. 
 
Mijn ommekeer is een moment in mijn leven geweest, waar ik voor de tweede keer geconfronteerd werd met een serieuze diagnose die gelukkig positief afliep. Een wake-up call waardoor ik in één klap wist waar ik een einde aan moest maken. Maar ook besefte dat een totaal nieuw begin mijn koers moest zijn. Door op zoek te gaan naar de essentie en werking van de kwantumfysica en deze energie vanuit liefde en vertrouwen in te zetten. Heb ik mijn leven 100 graden weten te draaien. Het resultaat van werken met de elementen van de kwantumfysica en de liefde, is een angstvrij leven waarin ik mijn dromen en verlangens heb gerealiseerd en volop geniet van een leven in overvloed.
 

Mijn expertise

Mijn gave, is mensen uit de angst te halen en terug te brengen naar het vertrouwen in de liefde als alles transformerende energie. Gaan wij een samenwerking aan, dan ben ik een coach die jou met plezier en enthousiasme gaat begeleiden en jou laat zien hoe jij zelf door het inzetten van de kwantumfysica en de liefde, een positieve levenshouding ontwikkelt die blijvende veranderingen op al jouw levensgebieden teweeg brengt. Waar ik van overtuigd ben, is dat jij een gelukkig leven kan leiden en je eigen realiteit kunt creëren. Wanneer je niet langer de angst in je leven centraal stelt, maar de liefde in de breedste zin van het woord. Dan is alles mogelijk. 

Mijn visie

Mijn expertise, is een maatschappij waar de liefde op nummer één staat. Een maatschappij waar iedereen nodig is. Waar we van en met elkaar ontdekken, leren en groeien. Een mooie plek waar we vanuit de liefde, respect, integriteit, openheid en moed. Allemaal op onze eigen manier een positieve en betekenisvolle bijdrage leveren aan al het leven op deze aarde. Wat er ooit in mijn leven ontbrak, waar ik naar op zoek was en uiteindelijk heb gevonden. Is de werking van de liefde in de breedste zin van het woord. Het is de eerste en meest belangrijkste drijfveer in mijn leven en werk geworden: de alles transformerende, oeverloze, overvloedige en nooit eindigende liefde. 

 

Pak de regie in je leven vanuit de liefde op.

Om en leven vanuit liefde te leven, is er één ding nodig. Dat jij nu de keuze maakt, om de relatie met de liefde in al jouw levensgebieden centraal te stellen. Te besluiten dat je alles in je leven vanuit liefde in plaats van angst gaat realiseren. Wanneer je de ware essentie van en over de liefde wilt ontdekken en de bewuste keuze maakt om deze creërende energie binnen te laten, transformeert alles in je leven. Ben jij geïnspireerd, toegewijd en doe je graag die liefdevolle investering in jezelf? Vind je het niet meer dan natuurlijk, dat je het mooiste in je leven realiseert? Zeg je volmondig ‘ja’ tegen het leven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres en is mijn coaching zeker iets voor jou.

Wat brengt de kwantumfysica en de liefde jou?

Leven en werken vanuit de kwantumfysica en de liefde, brengt jou meer dan je je ooit had kunnen bedenken of dromen. Er is zo veel wat jij vanuit leven met deze twee elementen kunt bereiken. Op de eerste plaats positieve veranderingen op het belangrijkste gebied: namelijk in je gedachten, gevoelens en emoties. Hier begint alles in jouw leven mee. Door te leven vanuit de elementen van de liefde en deze in je leven centraal te stellen, bewerkstellig je op al jouw levensgebieden niet alleen geluk, maar vooral tevredenheid, rust en kalmte. Door gewoon vanuit liefde jezelf te zijn, creëer je een vreugdevol heden én tevens een mooie toekomst. Een natuurlijk en bewust leven, in plaats van een ‘normaal’ en onbewust leven.

Mijn stijl van coachen: liefdevol to the point.

Ik daag je uit, confronteer en prikkel je, maar doe dit vanuit liefde. Integriteit, respect, eerlijkheid, vertrouwen en betrouwbaarheid, maar ook initiatief nemen, samenwerken, humor en de bereidheid om die 100 meter extra te lopen, behoren bij mijn kernwaarden.
 
In mijn coaching sta jij als mens in zijn geheel centraal. Mijn vertrouwen ligt in het feit, dat ik 100% zeker weet dat jij alles in huis hebt om jouw ware verlangen(s) te realiseren en te zijn wie jij graag wilt zijn.
Samen kijken we welke belemmerende factoren jou in de weg staan om het leven te leiden wat jij graag zou willen. We doen dit in haalbare stappen, waardoor jij jouw verlangens en wensen succesvol kunt bereiken. Zowel realistisch, praktisch als op spiritueel gebied gaan we samen aan de slag. 
 

Mail of bel mij gerust voor meer informatie omtrent alle mogelijkheden en tarieven.

Ben je niet woonachtig in de omgeving van ons kantoor in Voorburg, maar zou je graag een coachtraject willen volgen?

Online coachen behoort bij ons zeker tot de mogelijkheden.

Met hartelijke groet,

Grace Louise Kamp.

Mijn ervaring met Grace als life coach is heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”.
Dennis
Internet specialist