Over Grace Louise Kamp

Mijn passie

Ik ben Grace Louise Kamp, personal coach en het gezicht achter Living The Real Life. Mijn passie is mensen vanuit hun eigen kracht begeleiden naar een voor hen vervullend en authentiek leven. Een leven waarin zij hun potentieel ontdekken en dit leren inzetten en uitdragen. 

Door jouw eigen kracht, waaronder intuïtie, talenten en persoonlijke gaven aan te boren en toe te passen op wie jij in zijn totaliteit bent, krijg je niet alleen toegang tot jouw eigen potentieel, maar ook tot al het potentieel in het leven. Dit zodat jij jouw leven kunt leiden zoals je van nature bent.

Mijn specialiteit

Mijn specialiteit is jou brengen naar het vertrouwen in jezelf en jouw potentieel. Hierdoor ga je in het leven staan met een levenshouding die getuigt van zelfvertrouwen en realiseer jij positieve transformatie op al jouw levensgebieden.
 
Tijdens de coachsessies, stel ik jou in staat je bewustzijn te vergroten zodat je ontdekt dat je veel meer keuzes, mogelijkheden en oplossingen tot je beschikking hebt dan waar je je bewust van was. Waar ik namelijk 100% van overtuigd ben, is dat jij je eigen expert bent. 
 
Vanuit respect, integriteit, eerlijkheid, vertrouwen en betrouwbaarheid, begeleid ik jou op jouw reis, waar samenwerken, humor en de bereidheid om die 100 meter extra te lopen onderdelen zijn van mijn kernwaarden.
 
Een visie met liefde, maar wel to the point.
 
In mijn coaching sta jij als mens in zijn geheel centraal. Mijn vertrouwen ligt in het feit, dat ik zeker weet dat jij alles in huis hebt om jouw ware essentie te ontdekken en een leven te leiden waar jij achter staat. Waar ik als mens en coach vanuit ga, is dat jij in dit leven het beste tot je recht komt wanneer alles van jou er mag zijn en jij hier 100% verantwoordelijkheid voor neemt. Als coach zal ik jou te allen tijde aan jouw verantwoordelijkheid houden.

Voor wie is mijn stijl van coachen?

Mijn stijl van coaching is voor mensen die alles uit het leven willen halen en niet schromen om die extra 100 meter te lopen. Mensen die vanuit passie hun ware potentieel willen ontdekken en niet bang zijn om uit hun comfortzone te stappen. Mensen die hun leven willen transformeren en blijvende veranderingen willen doorvoeren.

Veranderingen zoals:

  • doorbreken oude en belemmerende patronen en gewoonten
  • verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen verlangens en wensen
  • authentiek liefhebben, leven en werken
  • communiceren vanuit je hart, passie en persoonlijke waarden
  • een gezonde dosis emotionele intelligentie
  • zelfstandig keuzes en beslissingen kunnen  maken
  • zelfvertrouwen, balans, tevredenheid en innerlijke rust.

Ben je vastberaden om jezelf beter te leren kennen en niet vies van een uitdaging?

Dan kunnen we een match vormen en is mijn stijl van coachen zeker iets voor jou. Mail of bel mij gerust voor meer informatie omtrent alle mogelijkheden en tarieven. Benieuwd hoe anderen ‘Rise Like a Phoenix’ hebben ervaren? Lees dan hier verder. 

Met hartelijke groet,

Grace Louise Kamp

Mijn ervaring met Grace als life coach is heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”.
Dennis
Internet specialist