Over Grace Louise Kamp

Mijn passie

Ik ben Grace Louise Kamp, personal coach en het gezicht achter Living The Real Life. Mijn passie is mensen vanuit hun innerlijke kracht begeleiden naar een voor hen vervullend en authentiek leven. Een leven waarin zij door zelfontplooiing hun potentieel ontdekken en dit op eigen kracht leren inzetten en uitdragen. 

Door jouw innerlijk kracht, waaronder intuïtie, talenten en persoonlijke gaven aan te boren en toe te passen op wie jij in zijn totaliteit bent, krijg je niet alleen toegang tot jouw eigen potentieel, maar ook tot al het potentieel in het leven. Dit zodat jij jouw leven kunt leiden zoals je van nature bent en ook graag wilt zijn.

Mijn specialiteit

Mijn specialiteit is jou brengen naar het vertrouwen in jezelf en in het in jou aanwezige potentieel.  Hierdoor ga je met een levenshouding die getuigt van balans in het leven staan en realiseer jij positieve transformatie op al jouw levensgebieden.
 
Waar ik 100% van overtuigd ben, is dat jij alle antwoorden die voor jou gelden, in huis hebt. Jij bent je eigen expert. Tijdens de coachsessies, stel ik jou in staat je bewustzijn te vergroten zodat je ontdekt dat je veel meer keuzes, mogelijkheden en oplossingen tot je beschikking hebt dan waar je je bewust van was. 
 
Vanuit respect, integriteit, eerlijkheid, vertrouwen en betrouwbaarheid, begeleid ik jou op jouw reis, waar samenwerken, humor en de bereidheid om die 100 meter extra te lopen onderdelen zijn van mijn kernwaarden.
 
Een visie met liefde, maar wel to the point.
 
In mijn coaching sta jij als mens in zijn geheel centraal. Mijn vertrouwen ligt in het feit, dat ik zeker weet dat jij alles in huis hebt om jouw ware essentie te ontdekken en te zijn wie jij graag wilt zijn. Hiervoor heb jij jezelf in zijn totaliteit tijd nodig. De kanten van jezelf die je wenselijk vindt, maar ook je schaduw. Waar ik als mens en coach vanuit ga, is dat je in dit leven het beste tot je recht komt wanneer alles van jou er mag zijn en jij hier 100% verantwoordelijkheid voor neemt.

Voor wie is mijn stijl van coachen?

Mijn stijl van coaching is voor mensen die alles uit het leven willen halen en niet schromen om die extra 100 meter te lopen. Mensen die vanuit liefde en passie hun ware potentieel willen ontdekken en leren inzetten, teneinde een leven te realiseren dat hen op het lijf is geschreven. 

Veranderingen zoals:

  • doorbreken oude en belemmerende patronen en gewoonten
  • authentiek lliefhebben, leven en werken
  • communiceren vanuit je hart, passie en persoonlijke waarden
  • een gezonde dosis emotionele intelligentie
  • balans, tevredenheid en innerlijke rust.

Sta je te trappelen om vooruit te gaan, ben je nieuwsgierig, wil je jezelf beter leren kennen en ben je niet vies van een uitdaging?

Dan kunnen we een match vormen en is mijn stijl van coachen zeker iets voor jou. Mail of bel mij gerust voor meer informatie omtrent alle mogelijkheden en tarieven. Benieuw hoe anderen ‘Rise Like a Phoenix’ hebben ervaren? Lees dan hier verder. 

Ben je niet woonachtig in de omgeving van ons kantoor in Voorburg, maar zou je graag een coachtraject willen volgen?

Online coachen behoort bij ons zeker tot de mogelijkheden.

Met hartelijke groet,

Grace Louise Kamp

Mijn ervaring met Grace als life coach is heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”.
Dennis
Internet specialist