Grace Louise

Grace Louise

Mijn passie

Ik ben Grace Louise Kamp, Mind & Body coach en het gezicht achter Living The Real Life. Mijn passie is mensen vanuit hun eigen kracht begeleiden naar een liefde-  en vreugdevol leven waar balans, tevredenheid en innerlijke rust op de eerste plaats staan. Een leven waarin zij hun potentieel ontdekken en dit leren inzetten en uitdragen zodoende te zijn wie je in dit leven graag wilt zijn.

Mijn specialiteit

Mijn specialiteit is jou brengen naar het vertrouwen in jezelf en jouw potentieel. Hierdoor ga je in het leven staan met een levenshouding die getuigt van zelfvertrouwen en realiseer jij positieve transformatie op al jouw levensgebieden.Tijdens de coachsessies, stel ik jou in staat je bewustzijn te vergroten zodat je ontdekt dat je veel meer keuzes, mogelijkheden en oplossingen tot je beschikking hebt dan waar je je bewust van was. Waar ik 100% van overtuigd ben, is dat jij je eigen expert bent. Vanuit respect, integriteit, eerlijkheid, vertrouwen en betrouwbaarheid, begeleid ik jou op jouw reis. Samenwerken, humor en de bereidheid om die 100 meter extra te lopen, zijn onderdelen van mijn kernwaarden die ik graag inzet, om jou te begeleiden naar een voor jouw vervullend en betekenisvol leven.

Een visie met liefde, maar wel to the point.

In mijn coaching sta jij als mens in zijn geheel centraal. Mijn vertrouwen ligt in het feit, dat ik zeker weet dat jij alles in huis hebt om jouw ware essentie te ontdekken en een leven te leiden waar jij achter staat. Waar ik als mens en coach vanuit ga, is dat jij in dit leven het beste tot je recht komt, wanneer alles van jou er mag zijn en jij hier 100% verantwoordelijkheid voor neemt. Als coach zal ik jou te allen tijde aan jouw verantwoordelijkheid houden.

Voor wie is mijn stijl van coachen?

Mijn stijl van coaching is voor mensen die bereid zijn om uit hun comfortzone te stappen en niet bang zijn om kritisch na te denken. Mannen en vrouwen die niet gaan voor het snelle succes, maar bewuste keuzes en beslissingen willen leren maken die leiden naar een leven met liefde, plezier, balans, tevredenheid en innerlijke rust die leidt naar het welzijn van brein en lijf.

Wat levert dit jou op?

 • doorbreken ‘brainwash’ programma’s.
 • authentiek liefhebben, leven en werken
 • verbindende relaties
 • communiceren vanuit je hart, passie en persoonlijke waarden
 • een gezonde dosis emotionele intelligentie
 • zelfstandig keuzes en beslissingen kunnen  maken
 • zelfvertrouwen
 • balans
 • tevredenheid
 • rust
 • mentaal en lichamelijk welzijn

 

Ben je vastberaden om jezelf beter te leren kennen en niet vies van een uitdaging? Dan kunnen we een match vormen en is mijn stijl van coachen zeker iets voor jou. Mail of bel mij gerust voor meer informatie omtrent alle mogelijkheden en tarieven. Benieuwd hoe anderen hun coachingtraject hebben ervaren? Lees dan hier verder.

Met hartelijke groet,

Grace Louise Kamp

Mijn ervaring met Grace als life coach is heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”.
Dennis
Internet specialist