Grace Louise2018-10-30T16:32:54+00:00

Life Coach Grace Louise

Ik ben er voor iedereen die vooruit wil

Dit is life coaching
een nieuwe start

Dit ben ik

Ik ben blij dat ik mijn hart heb gevolgd en doe mijn werk (eigenlijk is het geen werk) met ontzettend veel liefde en passie.

Grace Louise Kamp.
Grace Louise Kamp.Life coach, kindercoach, energetisch therapeut en spreker.

Even voorstellen

Mijn naam is Grace Louise en ik ben op dit moment zesenvijftig jaar jong. Ik ben gelukkig getrouwd en moeder van drie kinderen. Als life coach is het mijn doel mensen te begeleiden op weg naar de beste versie van zichzelf. Dit doel heb ik al zo lang als ik mij kan herinneren. Mijn passie voor dit doel is ontstaan door mijn eigen leven. Ik heb heel wat uitdagingen in mijn leven gehad die ik heb moeten overwinnen. Door mijn overwinningen ben ik gekomen op het punt waarop ik dit moment in mijn leven sta.

Ik ben namelijk altijd achter mijn eigen stelling blijven staan:

Iedereen kan een gelukkig en succesvol leven hebben

Het zijn niet de omstandigheden die jouw toekomst bepalen. Het is de manier waarop jij met de veranderingen omgaat die deze omstandigheden met zich meebrengen. De zienswijze waarmee jij naar de omstandigheden kijkt en hoe je er vervolgens naar handelt. Het was een lange weg, maar als ik iets heb geleerd is dit het wel. Dankzij mijn tips, tricks en ervaring als life coach kan ik ook jou helpen bij het creëren van een gelukkig en succesvol leven.

De juiste keuze

Ik heb mijn droomwens om te werken als life coach gerealiseerd, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De ommekeer die ervoor heeft gezorgd dat ik eindelijk eens voor mezelf koos, kwam naar aanleiding van een vervelend bericht over mijn gezondheid. Dit bericht zette mijn hele wereld en dat van mijn gezin op zijn kop. In één klap realiseerde ik mezelf hoe vaak ik een kameleon was geweest, anderen voorrang had gegeven en geluisterd had naar hun oordelen en vooroordelen.

Deze ervaring heeft mijn ogen geopend en mij heel veel geleerd. Vanaf dat moment heb ik mezelf plechtig beloofd om altijd goed voor mezelf te zorgen. In de jaren daarna heb ik mij 100% ingezet om mijn droomwens die van life coach, kindercoach, energetisch therapeut en spreker leven in te blazen. Uiteindelijk heb ik de stap gewaagd en mijn vaste baan in het onderwijs na veertien jaar opgezegd. Het bijzondere was dat ik voor het eerst in mijn leven zoveel positieve reacties op mijn keuze kreeg. Ik heb heel veel steun en hulp gehad van mijn gezin, dat altijd 100% achter mijn beslissing heeft gestaan. Ik ben blij dat ik mijn hart heb gevolgd en doe mijn werk ( eigenlijk is het geen werk) met ontzettend veel liefde en passie.

Mijn droomwens

Dankzij het maken van de juiste keuzes voor mijzelf is alles goed gekomen. Voor deze ervaring dank ik het Universum nog elke dag. Gelukkig zijn is namelijk iets waar jij zelf de regie over moet nemen. Het is immers jouw leven. Je kunt er niemand anders verantwoordelijk voor stellen behalve jezelf, want je hebt namelijk altijd een keuze. Het is aan jou om deze keuze te gebruiken. Dat jij zover bent gekomen met lezen, vertelt mij dat jij ook op een punt in je leven bent aangekomen waar jij je afvraagt:

Is dit het nu?

Jij wilt weer de regie over je eigen leven. Je zoekt naar oplossingen en antwoorden en gelijk heb je. Niets is onmogelijk, het is nooit te laat en het is jouw unieke leven. Laat mij je dit uit ervaring vertellen: Alle antwoorden, vaardigheden en talenten die jij nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden zitten in jou. Iedereen verdient het om gelukkig, gezond en succesvol door het leven te gaan.

Wil jij ook vooruit en gun jij jezelf een gelukkig en succesvol leven? Neem dan gerust contact op met mij, dan ontdekken wij samen de juiste keuzes voor jou.

Alvast een warme groet,
Grace Louise Kamp.

Life coach / kindercoach / energetisch therapeut en spreker.
‘De Uni’ Jacob van den Eyndestraat 73
2274 XA Voorburg / 1ste etage unit 111

Openingstijden: 6 dagen per week open op afspraak tot 21:00
Tel:06-13221138 / e-mail:  grace@gracelouise.nl 

Zakelijke gegevens:
Kvk nummer: 67609740
Btw nummer: 123994342B01

Maak Een Afspraak

Voor snelle ondersteuning kun je mij het beste bellen. Heb je iets meer tijd? Dan kun je mij mailen en kiezen wij samen een geschikte dag en tijd voor jouw eerste coach sessie.