Hi, ik ben Grace Louise Kamp

Op dit moment ben ik 57 jaar jong, gelukkig getrouwd, gek op onze drie kinderen, op het leven en op mijn beroep als coach.

In 2016 besloot ik na 15 jaar mijn parttime baan in het basisonderwijs te beëindigen en mij volledig te wijden aan mijn tweede baan, die van coach. Ik ben blij dat ik mijn hart heb gevolgd en doe mijn werk met ontzettend veel liefde en passie.

Niet alleen als coach, maar ook als mens is het mijn passie en mijn doel om mensen te begeleiden op weg naar wie zij in dit leven graag willen zijn. Dit doel heb ik al zo lang als ik mij kan herinneren.

Mijn passie voor dit doel is ontstaan door mijn eigen leven. Ik heb heel wat uitdagingen in mijn leven gehad die ik heb moeten overwinnen. Door mijn overwinningen ben ik gekomen op het punt waarop ik dit moment in mijn leven sta. Ik ben namelijk altijd achter mijn eigen stelling blijven staan:

Iedereen kan een gelukkig en succesvol leven hebben.

Het zijn niet de omstandigheden die jouw toekomst bepalen. Het is de manier waarop jij met de veranderingen omgaat die deze omstandigheden met zich meebrengen. De zienswijze waarmee jij naar de omstandigheden kijkt en hoe je er vervolgens naar handelt.

Het was een leerzame weg, maar als ik iets heb geleerd is dit het wel. Met de vormen van coaching die ik jou kan bieden en mijn ervaring als life coach kan ik ook jou begeleiden naar een tevreden en succesvol leven.

Pak de regie over je eigen leven.

Jij wilt weer de regie over je eigen leven. Je zoekt naar oplossingen en antwoorden en gelijk heb je. Niets is onmogelijk, het is nooit te laat en het is jouw unieke leven. Laat mij je dit uit ervaring vertellen:

Alle antwoorden, vaardigheden en talenten die jij nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden zitten in jou. Iedereen verdient het om gelukkig, gezond en succesvol door het leven te gaan.

Wil jij ook vooruit en gun jij jezelf een gelukkig en succesvol leven? Neem dan gerust contact op met mij, dan ontdekken wij samen de juiste keuzes voor jou. Voor snelle ondersteuning kun je mij het beste bellen. Heb je iets meer tijd? Dan kun je mij mailen en kiezen wij samen een geschikte dag en tijd voor jouw eerste coach sessie.

Alvast een warme groet,

Grace Louise,

Mijn ervaring met Grace als life coach is eigenlijk heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”.
Dennis
Internet specialist