Over Grace Louise Kamp

Mijn passie

Ik ben het gezicht achter Life coach Grace Louise. Mijn passie is vrouwen én mannen vanuit hun innerlijke  kracht begeleiden naar niet alleen een succesvol leven, maar ook een betekenisvol en tevreden leven. Een leven waarin zij door zelfontplooiing niet alleen hun ware potentieel ontdekken, maar dit op eigen kracht leren inzetten en uitdragen. Het is mijn passie om jou te laten ontdekken hoe mooi en betekenisvol het leven eruit gaat zien, wanneer jij jouw hart opent voor de relatie met jezelf: het wenselijke, maar ook je schaduw. Door jouw innerlijk kracht te vergroten en toe te passen op wie jij in zijn totaliteit bent, krijg je niet alleen toegang tot jouw eigen potentieel, maar ook tot al het aanwezige potentieel in het kwantumveld. Dit zodat jij jouw mooiste leven kunt realiseren. 

Mijn reis

Meer dan 25 jaar geleden begon ik met coachen aan de grote keukentafel in ons huis. Deels was ik destijds werkzaam in de sportwereld als instructrice. Later ruilde ik deze baan in voor een gecombineerde baan als coach en leerkracht in het basisonderwijs. Uiteindelijk koos ik ervoor om mijn baan in het onderwijs na veertien jaar te verlaten en mijn lang gekoesterde droom: een eigen coachpraktijk te realiseren en mijn passie voor het coachen volledig te omarmen. Op weg naar mijn droom studeerde ik in de tussenliggende jaren personal-, relatie- en kindercoaching en bio-energetisch therapie. 

Mijn ommekeer

Waar ik vandaan kom is een leven zoals velen, met hele diepe dalen. Een leven dat verre van ideaal en veilig was. Met zestien jaar stond ik op mijn eigen benen. Sinds die tijd is er veel in mijn leven gebeurd waardoor ik ervaringsdeskundige ben geworden op vele gebieden waar een mens in zijn leven mee te maken kan krijgen. Mijn ommekeer is het moment in mijn leven geweest, waar ik voor de tweede keer geconfronteerd werd met een serieuze diagnose die gelukkig positief afliep. Een wake-up call waardoor ik in één klap wist waar ik een einde aan moest maken. Maar ook besefte dat een totaal nieuw begin mijn koers moest zijn. Door de essentie en werking van de kwantumfysica te bestuderen en deze energie vanuit innerlijke kracht, liefde en vertrouwen in te zetten, heb ik mijn leven 100 graden weten te draaien. Het resultaat is een angstvrij leven waarin ik mijn dromen en verlangens heb gerealiseerd, nog verder ga realiseren en geniet van een leven in overvloed.
 
Mijn expertise

Mijn specialiteit is mensen uit hun angst halen en terugbrengen naar het vertrouwen in zichzelf en het in hen aanwezige potentieel. Ik leer jou hoe jij jouw eigen realiteit kunt creëeren, door op de eerste plaats een gezonde relatie met jezelf te bewerkstelligen en deze centraal te stellen. Hierdoor ga jij met een positieve levenshouding voluit in het leven staan en realiseer je blijvende positieve transformatie op al jouw levensgebieden.
 

Mijn stijl van coachen: liefdevol, maar wel to the point.

Ik daag je uit, confronteer en prikkel je, maar doe dit vanuit liefde en respect. Integriteit, eerlijkheid, vertrouwen en betrouwbaarheid. Ook staan initiatief nemen, samenwerken, humor en de bereidheid om die 100 meter extra te lopen op mijn lijst van kernwaarden.
 
In mijn coaching sta jij als mens in zijn geheel centraal. Mijn vertrouwen ligt in het feit, dat ik 100% zeker weet dat jij alles in huis hebt om jouw ware verlangen(s) te realiseren en te zijn wie jij graag wilt zijn. Hiervoor heb jij jezelf in zijn totaliteit tijd nodig. De kanten van jezelf die je wenselijk vindt, maar ook je schaduw. Waar ik als mens en coach vanuit ga, is dat je in dit leven het beste tot je recht komt wanneer alles van jou er mag zijn. Samen kijken we welke belemmerende factoren jou in de weg staan om het leven te leiden wat jij graag zou willen. We doen dit in haalbare stappen, waardoor jij jouw verlangens en wensen succesvol kunt bereiken. Zowel diepgaand, realistisch en praktisch, gaan we samen aan de slag. 

Voor wie is mijn stijl van coachen?

Ben jij eerder een doener in plaats van een prater en ga je een uitdaging niet uit de weg? Schroom je de waarheid niet, loop je met liefde die extra 100 meter en ben jij iemand die  volledig verantwoordelijkheid neemt voor zijn leven en tegen een stootje kan? Dan kunnen we een match vormen en is mijn stijl van coachen zeker iets voor jou. 

Mail of bel mij gerust voor meer informatie omtrent alle mogelijkheden en tarieven.

Ben je niet woonachtig in de omgeving van ons kantoor in Voorburg, maar zou je graag een coachtraject willen volgen?

Online coachen behoort bij ons zeker tot de mogelijkheden.

Met hartelijke groet,

Grace Louise Kamp.

Mijn ervaring met Grace als life coach is heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”.
Dennis
Internet specialist