Over Grace Louise Kamp

Mijn passie

Ik ben het gezicht achter Life coach Grace Louise. Mijn passie is vrouwen én mannen vanuit hun innerlijke kracht begeleiden naar een voor hen vervullend en authentiek leven. Een leven waarin zij door zelfontplooiing hun potentieel ontdekken en dit op eigen kracht leren inzetten en uitdragen. Het is mijn passie, jou te laten ontdekken hoe betekenisvol het leven eruit gaat zien, wanneer jij jouw hart opent voor de relatie met jezelf en het leven.

Door jouw innerlijk kracht,  intuïtie, unieke gaven en talenten aan te boren en toe te passen op wie jij in zijn totaliteit bent, krijg je niet alleen toegang tot jouw eigen potentieel, maar ook tot al het potentieel in het leven. Dit zodat jij jouw leven kunt leiden zoals je van nature bent en ook graag wilt zijn.

Mijn expertise

Mijn specialiteit is jou brengen naar het vertrouwen in jezelf. Hierdoor ga je met een positieve levenshouding in het leven staan en realiseer jij blijvende positieve transformatie op al jouw levensgebieden.
 
Waar ik 100% van overtuigd ben, is dat jij alle antwoorden die voor jou gelden, in huis hebt. Jij bent je eigen expert. Tijdens de coachsessies, stel ik jou in staat je bewustzijn te vergroten zodat je ontdekt dat je veel meer keuzes, mogelijkheden en oplossingen tot je beschikking hebt dan waar je je bewust van was. 
 
Samen kijken we welke belemmerende overtuigingen en factoren jou in de weg staan om het leven te leiden dat jij graag zou willen. We doen dit in haalbare stappen, waardoor ook jij een authentiek en betekenisvol  leven kunt realiseren. Zowel diepgaand, realistisch en praktisch, gaan we samen aan de slag. Ik daag je uit, confronteer en prikkel jou, door middel van oefeningen opdrachten en vragen. Vragen die jou in staat stellen, om zelfstandig de antwoorden en oplossingen te vinden die jij nodig hebt.
 
Vanuit respect, integriteit, eerlijkheid, vertrouwen en betrouwbaarheid, begeleid ik jou op jouw reis, waar samenwerken, humor en de bereidheid om die 100 meter extra te lopen onderdelen zijn van mijn kernwaarden.
 
Een visie met liefde, maar wel to the point.
 
In mijn coaching sta jij als mens in zijn geheel centraal. Mijn vertrouwen ligt in het feit, dat ik zeker weet dat jij alles in huis hebt om jouw ware essentie te ontdekken en te zijn wie jij graag wilt zijn. Hiervoor heb jij jezelf in zijn totaliteit tijd nodig. De kanten van jezelf die je wenselijk vindt, maar ook je schaduw. Waar ik als mens en coach vanuit ga, is dat je in dit leven het beste tot je recht komt wanneer alles van jou er mag zijn en jij hier 100% verantwoordelijkheid voor neemt.

Voor wie is mijn stijl van coachen?

Mijn stijl van coaching is voor mannen en vrouwen die balans in hun leven willen. Voor mensen die hun potentieel willen ontdekken en  veranderingen in hun leven willen realiseren. Positieve veranderingen die leiden naar een tevreden en voldaan leven. Sta je te trappelen om vooruit te gaan, ben je nieuwsgierig, wil je jezelf beter leren kennen en sta je graag open minded in het leven?

Dan kunnen we een match vormen en is mijn stijl van coachen zeker iets voor jou. Mail of bel mij gerust voor meer informatie omtrent alle mogelijkheden en tarieven.

Ben je niet woonachtig in de omgeving van ons kantoor in Voorburg, maar zou je graag een coachtraject willen volgen?

Online coachen behoort bij ons zeker tot de mogelijkheden.

Met hartelijke groet,

Grace Louise Kamp

Mijn ervaring met Grace als life coach is heel positief. Grace was er om mij stap voor stap te begeleiden in het traject “Rise like a Phoenix”.
Dennis
Internet specialist