Life coaching

Welkom op de pagina personal coaching. Nu je deze pagina hebt gevonden vraag je je misschien af wat coaching voor jou kan betekenen. Veel mensen komen in hun leven op een kruispunt, waar zij zich afvragen; ” Is dit het nu?” Misschien sta jij nu in jouw leven ook op zo’n kruispunt en weet je niet welke richting je nu echt op wilt gaan. Deze vraag komt wellicht aan bod in je relatie, jouw gezin, op werkvlak en zelfs op spiritueel vlak.

Coaching is op reis gaan en ik als jouw coach vergezel jou op jouw reis. Gezamenlijk gaan we kijken waar jij blij van wordt en wat er nodig is om jouw hart een sprongetje te laten maken. Wat we ook gaan doen is kijken wat jou tegenhoudt en welke vaardigheden jij kunt leren inzetten om je dromen en wensen te realiseren. Wanneer je op reis gaat, heb je natuurlijk een bestemming in je gedachten en hoe jij bij jouw bestemming aan kunt komen. Haar maken we een ‘reisplan’ voor. Een plan van actie om het zo maar even te zeggen, want niets gebeurt wanneer je geen stappen onderneemt om te gaan ‘reizen.’ Als jouw reisgenoot, voorzie ik jou van begeleiding, feedback en ik geef jou de volle 100% verantwoordelijkheid over jouw reis. Zo lukt het jou om te kijken waar jij jouw tools in kan zetten zodat je de beste uitkomsten kunt creëren. 

Technieken

Als jouw reisgenoot maken we  gebruik van allerlei technieken die jou kunnen helpen op jouw reis. Van meditatie, Inner Child Work, visualisatie- en ademhalingstechnieken, energetische therapie tot creatieve opdrachten en dagboekreviews.  

We gaan oplossingsgericht aan het werk, zodat jij in het ‘nu’ geluk kunt omarmen en los leert laten wat je niet meer nodig hebt. We zorgen dat op één lijn komt met je hartsverlangen. 

Zo kom jij bij jouw eigen kern en leer je jouw reisdoel herkennen. Je zult gaan ervaren hoe het voelt om je weer sterk en vrij te voelen. Positief, blij, gepassioneerd en liefdevol. Wat je vooral gaat ervaren, is hoe het voelt om volledig jezelf te zijn. Jezelf zijn is duidelijkheid hebben over jouw visie en missie, vaardigheden en talenten en hoe je deze kunt inzetten om een leven te leven zoals dit bij jou past. Eenmaal in deze staat van Flow, zul jij dat naar jou toetrekken wat aansluit op jouw wensen. Je gaat jouw eigen persoonlijke transformatie proces aan: van pop naar vlinder.

personal coaching

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij meer informatie die leidt naar jouw innerlijke rust, kracht en de beste versie van jezelf? Neem dan gerust contact met mij op en laten we samen eens kijken wat er allemaal mogelijk is.

Mijn specialiteit: gemotiveerde ambitieuze mensen die willen leven in plaats van overleven! 

Met warme groet,

Grace Louise Kamp.