Passie en liefde voor de faam en het geld

Mensen terugbrengen naar hun ware essentie. Het is iets wat ik inmiddels meer dan 25 jaar met liefde, passie en veel plezier doe. In mijn beleving is wat je in het leven doet heel belangrijk, maar hoe je het doet is nog belangrijker.

In mijn werk als coach zet ik de liefde en passie voor al het andere. Ik vind dit belangrijker dan de faam of het geld. Liefde en passie voor de essentie van de mensen die zich onder het etiket man, vrouw of kind bevindt. Het staat bij mij op nummer één en die plaats zal het altijd behouden.

“What you see is what you get”

Ik doe dit op mijn manier. Een manier die soms geheel afwijkt van de stijl die men misschien gewend is, of waarvan men denkt hoe het zou moeten gaan. Open- en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. “What you see is what you get.” Ik ben mezelf, ook in mijn werk als coach, anders werkt het niet.

Ben jij niet open, oprecht of eerlijk in je coachtraject, zowel tegen jezelf als tegen mij als jouw coach. Dan benadeel jij altijd jezelf en je eigen persoonlijke groei. Mij zul je hier op geen enkele manier mee benadelen. Ik constateer het alleen. Soms bespreek ik het and the rest is up to you.

100% verantwoordelijk

Je bent je namelijk ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de  groei en de resultaten die jij wilt boeken tijdens jouw coaching en in jouw leven. Dit is trouwens waar coaching om gaat. 100% verantwoordelijkheid nemen voor jouw unieke leven.

“Het doel heiligt de middelen” zeg ik maar en op het moment dat je met mij in zee gaat, is jouw wens ook mijn wens. Ik zal het dan ook niet nalaten om alles uit de kast te trekken om jouw doel samen met jou te realiseren. Dit kan wel eens confronterend zijn, but always respectful and in your best interest.

Want weet je, we zijn allemaal mensen en we willen uiteindelijk allemaal hetzelfde: liefde, geluk, tevreden kunnen zijn en een goede gezondheid hebben en behouden.

Gemotiveerde mensen

Uiteraard is geld handig en ja, ook ik moet mijn maandelijkse lasten voldoen. Ik doe het dus niet gratis. Toch op een of andere manier brengen de liefde en passie voor wat ik graag doe, dat op mijn pad wat ik nodig heb om ook mijn stuk als mens, coach en ondernemer te kunnen realiseren. Dit laat zich bijna altijd zien in de vorm van gemotiveerde cliënten. Mensen die graag die extra meters lopen en een investering in zichzelf niet meer dan normaal vinden.

Dankbaarheid is waar ik dan ook vaak over schrijf. Ik kan het niet genoeg benadrukken, hoeveel dankbaarheid teweeg kan brengen. Zelf pluk ik hier elke dag de vruchten van. 

Liever echt leven dan overleven

Deze week kreeg ik van twee van mijn clienten hun review terug. Waardevolle reviews waar ik heel blij mee ben. In de eerste plaats voor mijn cliënten en in de tweede plaats voor mijzelf. Niet alleen voor het bevestigen van mijn kwaliteiten als coach, maar meer als bevestiging dat alles mogelijk is voor wie in dit leven liever echt leeft dan overleeft.

Misschien vraag je je af waarom ik dit schrijf? Ik schrijf het wederom uit dankbaarheid en ik vergeet nooit waar ik vandaan ben gekomen. Ik zal mij hier nooit en te nimmer voor schamen. In tegendeel: het leven heeft het beste uit mij gehaald, ondanks mijn turbulente, doch memorabele, opbrengstgericht verleden. Er is niet veel wat ik niet heb meegemaakt of aan den lijve heb ervaren.

Hoewel er zeker wel gebeurtenissen bij waren waarvan ik liever geen herhaling wil, hebben mijn levenslessen mij klaargestoomd om dat te doen wat ik met passie en liefde doe: mensen terugbrengen naar hun ware essentie. Voor de essentie waar jij en ik uit bestaan en deze te verspreiden en zo te delen. 

Wat je bijna bent vergeten

Om de liefde daar waar het ontbreekt te herstellen, zodat jij en ik samen mogen ervaren hoe mooi het leven kan zijn. Allereerst de liefde die huist in jou, maar die men vaak heeft overschaduwd met oude overtuigingen en waarheden die zijn gebaseerd op angst. 

Ik breng jou terug naar huis, naar jouw essentie en herinner jou aan dat wat jij door alle overtollige ballast bijna bent vergeten. Dat jij de liefde bent waar je zo naarstig naar op zoek bent.

Voor jou als lezer deze twee reviews. Mogen ze jou inspireren en motiveren om niet alleen te overleven, maar echt te gaan leven.

Helena, directeur Public Relations

Het beter leren stellen van mijn grenzen. Dat was de concrete vraag waarmee ik bij Grace kwam.

Een zelfbewuste zakenvrouw maar toch is niets wat het lijkt…
Het bewaken van de grens lukte best aardig in professioneel opzicht, wanneer de emotie minder een rol speelt, maar duidelijk minder zodra het mijn kinderen, man of businesspartner betrof. Stelselmatig overschreden zij, bewust of onbewust mijn grenzen, om de doodeenvoudige reden dat ik die grens ook niet helder aangaf.  Keer op keer vergoelijkte ik hun gedrag en daarmee ook het mijne.

Al eerder was ik in het verleden bij een coach geweest  met dezelfde vraag maar was ook snel weer afgehaakt. Te soft, te weinig concreet, te oppervlakkig…  Een aantal kwalificaties die ik gaf om die eerdere coaching niet te vervolgen. 

Tijdens de intake met Grace werd ik getroffen door haar oprechtheid, haar concrete aanpak en het feit dat Grace haar rol als coach niet alleen louter  beroepsmatig ziet maar dat zij echt haar passie voor het vak voelt.

“Rise like a Phoenix”, met dit programma zijn we aan de slag gegaan.
Ben ik nu, na afloop van deze coaching, een sterke grenzen stellende Phoenix? Nee. Heb ik handvatten en inzichten gekregen om te leren die grenzen sterker te bewaken? Jazeker.

Gedurende het traject heb ik opmerkelijke resultaten geboekt dankzij de adviezen bijvoorbeeld die Grace gaf om een bepaald gesprek aan te gaan.  Ik ben ook gespreksonderwerpen aangegaan die ik voorheen nooit zou hebben gevoerd. Aanvankelijk kwam ik op het nieuwe, begrensde pad dat ik bewandelde ook de nodige hobbels tegen en leek mijn nieuwe ‘ik’ eerder te stuiten op onbegrip dan op begrip. 

Grace stelde me dan gerust en gaf aan dat dit allemaal paste bij de verandering die ik onderging. Voor mijn omgeving natuurlijk ook iets om aan te wennen. Stap na stap voelde ik vooruitgang, doorbrak ik patronen en zag ik hoe mijn naaste omgeving anders en positief reageerde op mijn nieuwe ‘Ik’. 

Natuurlijk ben je niet ineens die Phoenix.  Het doorbreken van patronen en het veranderen van gedrag heeft tijd nodig en is ook vooral een kwestie van veel oefenen.

Elk kind, elke man of vrouw die op de een of andere manier tegen een kleine of grote hobbel aanloopt  gun ik een Grace.  Of eigenlijk niet een Grace maar onze ‘eigen’ Grace.
De parel uit Voorburg.

Michael, projectcoördinator

Een mooi bericht van Michael die halverwege zijn coachtraject: “Personal Career Development” mij even iets liet weten.

“Hoi Grace, ben zojuist gebeld met het bericht dat ik de baan heb!!! Ik ga nu echt mijn potentieel inzien en gebruiken. Ik volg mijn hart. Ben zo gelukkig op dit moment. Het heeft allemaal zo moeten uitpakken. The Law of Attraction doet zijn werk.

Ik wilde dit met je delen en jou natuurlijk bedanken voor mijn inzichten tijdens jouw coaching sessies die mij een rijker individu maken en de beste versie van mezelf.

Geweldig om mijn persoonlijk leiderschap op te pakken en mijn comfort zone te vergroten. Iedere week ontdek ik nieuwe dingen. Ik kijk uit naar de sessie van volgende week en ik ga vanavond dit succes vieren. Ik wens je een mooie week!” 

Michael

Daarom doe ik wat ik doe

Daarom doe ik wat ik doe. Omdat ik een gelukkig en tevreden mens ben en dit iedereen gun. Coaching is niet op je lauwerkransen zitten en verwachten dat ik alles voor jou op ga lossen. Nee dat is het niet. Het is werken aan de beste versie van jezelf. Jouw ware essentie, maar dan heb je ook wat.

“Life is beautiful and yes, it comes with ups and downs but always in your best interest”.

Met liefde, Grace Louise

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *