Het is bijna twee jaar geleden dat ik mijn eigen bedrijf het leven heb ingeblazen en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Het voelt als thuiskomen en na het coachwerk meer dan vijftien jaar naast mijn baan in het onderwijs te hebben gedaan, is er nu rust. Rust in die zin, dat ik me niet meer op twee dingen tegelijk hoef te concentreren. In mijn nieuwe leven als life coach kan ik mijn ei helemaal kwijt. Werken met mensen waaronder kinderen, is sowieso altijd iets waar ik intens blij van kan worden. Hoe gaaf is het wanneer je weer iemand de draad van zijn leven ziet oppakken, gezinnen weer lekker ziet draaien en de liefde weer aanwezig is. Het is mijn passie. Hoe ik dit weet? Nou, zelfs wanneer ik er niets mee zou verdienen zou ik het nog doen. Dit heb ik overigens ook jaren gedaan. Het heeft mij heel veel positiviteit opgeleverd, mooie ervaringen en gelukkige mensen.

Facebook

Om mijn bedrijf en mijn diensten een beetje in het licht te zetten, heb ik een Facebook pagina geopend. Dit zodat ik mijn artikelen met tips en tools die elke maand op mijn website verschijnen op een speelse wijze kan verspreiden. Het is mijn doel om zoveel mogelijk mensen te bereiken en op weg te helpen naar een leven waar ze blij van worden. Uit ervaring sprekende, weet ik dat dit voor iedereen een mogelijkheid is. Het is alleen aan jou om dit ook voor jezelf te wensen en de stappen te maken die leiden naar jouw persoonlijke wensen. Facebook is een manier om je bedrijf bekendheid te geven en is gratis. Voor mij als startende ondernemen natuurlijk prettig, want pr kost geld, veel geld. Ik ben dan ook altijd dankbaar, wanneer jij mijn post deelt. Op deze manier help jij mij om nog meer mensen te bereiken. Mensen die ook op weg zijn naar het realiseren van dat waar ze diep in hun hart naar verlangen. Ben jij die persoon die mijn post deelt, dan bij deze mijn hartelijke dank! 🙂

Irritatie

Als startende ondernemer heb ik de laatste maand één mega irritatie ondervonden. Een die ik niet zo gemakkelijk kwijt zal raken, maar die ik wel wil overwinnen. Dit vereist nog meer vertrouwen in mezelf, in mijn vaardigheden, in mijn bedrijf, maar ook in mijn toekomstige cliënten. Maar goed, pitbull die ik ben: we doen er nog een schepje vertrouwen bovenop. Twee maanden geleden opende ik een artikel dat ging over hoe je in een zo kort mogelijke tijd, zoveel mogelijk cliënten kon binnenhalen. Natuurlijk wil ik net als iedere coach een lekker lopende flow in mijn bedrijf, dus was ik benieuwd hoe men dit had aangepakt en ging het artikel lezen. Uiteindelijk werd ik nadat ik het had gelezen behoorlijk geïrriteerd. Het stuitte mij zo enorm tegen de borst dat het niet meer ging om de client als mens of je passie als coach waar je ooit voor hebt gekozen. Het ging alleen nog maar over het verdienen van geld. Niets in het artikel gaf enige blijk van liefde voor het vak. Dus ja, Grace was super geïrriteerd!

Geld

Begrijp me niet verkeerd, geld is geen vies goedje en je kunt er mooie dingen mee doen. Natuurlijk wil ik ook geld verdienen met mijn bedrijf. Dit omdat mijn verdiensten weer kunnen leiden naar andere doelen die ik heb. Bijvoorbeeld doelen die in het verlengde liggen van mijn bedrijf en die anderen ook ten goede kunnen komen. Workshops, seminars, educatie, cursussen en nog andere zaken die je professionaliteit verhogen zodat ik mijn droom optimaal kan realiseren. Mijn bui kreeg verder in de maand nog meer te verduren, want ik werd werkelijk bedolven onder allerlei artikelen die dezelfde content hadden. Nu heb ik alle  artikelen die overeen komen met het winnen van clienten op deze manier geblokkeerd. Rust!

Mijn manier

Ik houd van mijn werk en zoals wellicht veel van jullie al weten, is het voor mij eigenlijk geen werk. Het is mijn liefde en daar wil ik op een integere manier mee omgaan. Dan blijft natuurlijk wel overeind staan dat ik toch mensen wil bereiken en dit op een eerlijke en transparante manier wil doen. Hoe? Tja, dat ben ik nog aan het verzinnen. Maar ik weet uit ervaring, dat alles wat ik op een positieve en liefdevolle manier aanpak, uiteindelijk resultaat geeft. De hoofdprijs verdienen is nooit mijn doel geweest. Dus ben ik aan het brainstormen en doe zo af en toe een poging om mijn pr leven in te blazen, yep…

Mijn dagen

Mijn dagen zijn heerlijk en ondanks de bovengenoemde mega irritatie, doe ik lekker mijn ding binnen de mogelijkheden die ik nu voorhanden heb. Elke ochtend begint mijn dag met een woordje van dankbaarheid voor alles in mijn leven. Ik ben een gezegend mens in vele opzichten, want ik mag doen waar ik goed in ben en waar ik van houd. Ook ben ik in de wolken met  het team van mensen dat achter mij staat: mijn gezin. Zij geven mij alle steun en positiviteit die ik nodig heb en zij geloven onvoorwaardelijk en 100% in mijn idealen. Als mijn rondje dankbaarheid de revue is gepasseerd doe ik mijn dagelijkse yoga, want daar krijg ik mijn innerlijke rust van. Het brengt mij van mijn hoofd in mijn lijf, zodat het lekker in balans komt. Daarna geniet ik van een lekker ontbijtje en ga ik aan het werk. Soms op huisbezoek of op kantoor en weer andere dagen thuis achter mijn pc om tips en tools te schrijven die jij misschien kunt gebruiken ter inspiratie. Het is maar net hoe de planning is.

Laat van je horen

Lees je mijn post, laat dan gerust van je horen. Je hebt geen idee hoe positief dit is. Niet alleen  voor mij, maar ook voor anderen. Laat niet alleen je comment achter, je ideeën of suggesties, maar ook jouw dromen of wensen. Ze zijn meer dan welkom. Dit kan op mijn Facebookpagina, via mijn website, maar je mag mij uiteraard ook mailen. Help mij anderen te bereiken, zonder dat ik daar geen onzinnig verkooptrucje aan hoef te koppelen. Ik ben een life-kinder- en gezinscoach. Ik doe mijn werk’ met passie en liefde en zo hoort het ook. Coaching is mensen begeleiden naar een leven naar eigen wens en geen potje pindakaas op de plank bij de Albert Heijn dat zo nu en dan in de reclame is.

Ik wens je een fijne dag en misschien zien we elkaar in de toekomst.

Warme groet,

Grace Louise.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *