Een boodschap voor jou van mij, omdat ik weet dat het soms moeilijk is om je positiviteit te bewaren in een wereld waar veel gebeurt.

Ben jij ook zo’n detective?

We hebben geleerd en zijn geconditioneerd om vooral naar dat te kijken wat onrust, verdriet en narigheid laat zien. We lijken met z’n allen wel een stel detectives die elk moment van de dag op onderzoek gaan naar ellende.  Detectives die opgaan in het detecteren van gebrek en gebreken. Hoe snel leggen we de klemtoon op dat wat we eigenlijk niet willen? Dus realiseren we met zovele mensen op deze wereld een uitkomst die ver van onze wensen en dromen staat. Daarom vandaag een boodschap voor jou die je terug kan brengen bij jezelf.

Elke dag positieve energie, het is mogelijk

Er is een manier die ervoor kan zorgen dat jij elke dag wat meer vreugde en positieve energie naar je toe kunt trekken. Ik ga er dan ook vanuit dat deze boodschap voor jou een handvat kan zijn, waarmee ik jou een andere wereld kan laten zien. Een wereld met blijheid en die zeker mogelijk is. Een boodschap waarmee je simpelweg een kijkje kunt nemen naar de emoties die je dagelijks gebruikt en afvuurt op dat wat jij in de spotlights zet.

Het universum is jou bereidwillig en verleent jou alle mogelijkheden om te ervaren en te bereiken, waar jij in dit leven om vraagt. Het lijkt een fantasieverhaal, maar toch kan ik je vertellen dat dit niet zo is. De emotie waarmee jij jezelf en de wereld om je heen beleeft, waarmee je andere mensen tegemoet treedt, bepaalt de uitkomst van jouw levenservaringen.

Waar praat je over en welke emoties voel jij?

Bedenk je eens het volgende scenario. Stel je hebt hebt een vastomlijnde mening hebt over de narigheid in de wereld. Je vindt namelijk dat de wereld een plek is vol verderf en nare mensen. Elke dag lees je de kranten erop na, luistert naar allerlei berichten over oorlogen, wandaden en zaken die de nadruk leggen op negativiteit.

Vaak ben je met anderen in gesprek over alles wat er niet is, wat er ontbreekt en waar je zo ontzettend van baalt. Zelfs de mensen in je zeer nabije omgeving zijn mensen waar wel iets aan mankeert. Met deze focus gaat een emotie gepaard. De emotie van angst, boosheid, frustratie, ondankbaarheid, veroordeling en soms zelfs wraakgevoelens. Elke dag ervaar jij deze emotie en leg je de nadruk op alles waar je eigenlijk een vreselijk gevoel aan overhoudt.

Dus gooi jij jouw negatieve energie met dat wat jij gevraagd hebt te beleven de ether in en krijg je de bevestiging dat de wereld inderdaad de plek is zoals jij het wenst te beleven. Elke dag zie en ervaar jij jouw eigen emotie met de daarbij horende gebeurtenissen en omstandigheden. Je ervaart een nare wereld met vervelende gebeurtenissen en vreselijke mensen. Jouw bevestiging op jouw gedachte, emotie en energie.

Je emotie is een geleiding voor energie

Je emotie is namelijk een geleiding voor de energie waarmee je een soortgelijke energie aantrekt. Om deze energie te doorbreken is het belangrijk dat jij je bewust wordt van jouw emotie en de energie die vanuit jou een frequentie uitstraalt naar een ontvangststation: het universum. Dit station geeft jou dus het gewenste programma waar jij naar wilt luisteren. Alles is namelijk energie en niets staat stil, ook al denk je soms van wel. Zelfs de grootste rots in de wereld beweegt. Overigens heel erg langzaam en niet waarneembaar voor het menselijk oog, maar het beweegt. De gebundelde energie maakt het mogelijk dat jij een rots kunt zien en ervaren.

Wat wens je te materialiseren?

Zie je hoe het dus mogelijk is dat jij alles kunt materialiseren wat je wenst? Dat miljoenen mensen dezelfde emotie met de daarbij horenden gedachten en energie elke seconde van de dag de ruimte in slingeren? Leg ik het jou goed uit, hoe wij dus zelf grotendeels verantwoordelijk zijn voor onze belevingen en dat dit ook heel anders kan? Leg ik het goed uit dat wij aandacht besteden aan dingen die we vreselijk vinden?

Natuurlijk hoor ik je nu roepen en zeggen dat er toch ook heel veel nare dingen zijn. Dit klopt ook, maar zoals je de emotie die zorgt voor deze mondiale beleving samen bewerkstelligt, is het andersom ook heel goed mogelijk. Miljoenen mensen ervaren namelijk een heel andere wereld naast de wereld die jij bijvoorbeeld ervaart.

Deze mensen kennen de emotie waarmee ze elke dag opnieuw bewust de wereld betreden. Een emotie die diepgeworteld en verbonden is aan de authentieke mens die zij zijn. Net als deze groep mensen ben jij ook een energie en welke energie mag jij zelf bepalen. Toch ligt aan de basis van jouw gekozen energie een energie die er altijd al was en er altijd zal zijn. De energie van de liefde, waar jij grenzeloos uit kunt putten. Dit door simpelweg te kiezen voor een andere gedachte. Een andere gedachte met een bijpassende emotie die jou brengt wat je wel wilt ervaren. Een emotie die jou dichter bij jouw kern en bij jouw dromen en wensen brengt.

Doorbreek je oude patroon door bewust te kiezen

Net zoals de mens een patroon heeft ingesleten waarbij een negatieve energie de boventoon is gaan voeren, zo kun je dit patroon doorbreken door bewust te kiezen voor een emotie waar jij en anderen zich beter bij voelen. Kijk dus eens waar je heen wilt in het leven en wat je het allerliefste zou willen ervaren.

Begin heel dicht bij huis, bij jezelf bijvoorbeeld. Bedenk je eens wie je als mens wilt zijn. Schrijf alles op wat je je maar kun bedenken wat bij jou zou passen. Weet dat alles wat je opschrijft ook daadwerkelijk aanwezig is.Wat jij je kunt bedenken is realiseerbaar. Kijk maar eens wat de geschiedenis aan mensen heeft laten zien die ‘onmogelijke’ dingen wilden, waar wij anno 2020 met veel plezier van genieten!

Het was de positieve gedachte en bijpassende emotie, waardoor zij in mogelijkheden gingen denken. Hun passie en liefde voor dat wat ze wilden realiseren stond bovenaan in hun beleving. Hun intens en onwrikbare geloof heeft ervoor gezorgd dat deze pioniers hun wensen en dromen, doormiddel van gestuurde energie materialiseerden. Keer op keer zijn deze pioniers gestruikeld of gevallen, maar zijn ook weer opgestaan. Dit omdat zij simpelweg 100% geloofden in zichzelf, in wat mogelijk was en in de liefde voor hun droom.

Wat is jouw ware kern?

Dus wanneer je hebt opgeschreven wie en wat je zou willen zijn. Jouw liefdevolle bron aan het woord laat, breng jij het positieve in leven en ben je aan het creëren. Door je bewust te worden van jouw creëren, voel jij je blij en verlang je naar meer. Zo ontdek jij al jouw mogelijkheden en talenten. Je legt dan de nadruk op dat wat jij wilt ervaren over jezelf, over jouw verlangen en hebt hier een positieve emotie en energie bij. Deze energie slinger je het universum in en dat wat je wenst te ervaren, zul je dan ook daadwerkelijk steeds meer gaan ervaren.

Zo trek jij door jezelf en jouw ware kern te ontdekken en bloot te leggen, alle mensen, gebeurtenissen en omstandigheden naar je toe. Alles wat jij nodig hebt om jouw emotie met jouw positieve energie te ervaren komt op jouw pad. De wereld en met name jouw directe wereld wordt ineens stukken mooier en aangenamer.

Ontdek jezelf elke dag opnieuw

Ik durf te wedden dat je hier geen ‘nee’ tegen zegt. Dus ga aan de slag met jouw visie over jezelf, de wereld en alles wat jij hierbij ervaart. Verander je emotie en je energie door naar binnen te keren. Wees inderdaad een detective, maar ga op zoek naar wat je echt wilt ontdekken en wat in het verlengde ligt van jouw liefdevolle kern.

Ontdek wie jij bent en doe dit elke dag weer opnieuw. Jij en de wereld kunnen alle belevingen ervaren die je maar wilt. Het is jouw wens die het universum graag wil behartigen. Wees creatief en omarm de emotie en de energie van liefde, tevredenheid, mogelijkheden en geluk. Een boodschap van mij voor jou en laat het jou de vreugde brengen waar je naar zoekt. It’s all in you.

Met warme groet,

Grace Louise.

coach Grace Louise

Thanks for my blog photo by Akshar Dave on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *