“Wat wil ik nu écht in mijn leven?”

Een vraag die helaas niet veel mensen zichzelf durven stellen. Toch komen vele mensen op een punt in hun leven dat ze in een sleur belanden. Een sleur op het werk die doorwerkt in hun persoonlijke leven of andersom. De motivatie zakt je al in de schoenen wanneer je weer aan maandag denkt. 

Die motivatie is trouwens al een lange tijd niet meer aanwezig en je vraagt je met regelmatig af waarom je doet wat je doet. Je zou graag iets anders willen, maar wat? In ieder geval wil je graag uit die verstikkende sleur waarbij jij alleen nog maar uitkijkt naar het weekend.

Zou jij graag op een persoonlijke reis gaan? Jouw talenten en vaardigheden willen opdiepen en ontdekken wat je écht leuk vindt, wat je graag zou doen willen? Zou je graag je talenten en vaardigheden verder willen ontwikkelen zodat jij jouw  verlangens kunt realiseren? Lijkt het jou echt super leuk en misschien ook best spannend om erachter te komen waarom je dit wilt en wat jou tegenhoudt om die eerste stap te zetten? Zou jij graag de beste versie van jezelf willen ontwikkelen en deze ook willen laten zien? 

Dan is het coachtraject “Personal Career Development” echt iets voor jou! In 11 sessies gaan we kijken hoe jij weer met een positief gevoel in je werk kunt gaan staan, of gewoon helemaal het roer gaat omgooien. Alleen werken voor het geld en blij zijn met een baan is redelijk, maar er kan nog zoveel meer. Meer dan je denkt, want werken kan ook echt gewoon super leuk zijn. 

Wat gaan we doen in deze 11 sessies?

Allereerst gaan we kijken wie nu jouw huidige versie is en hoe de beste versie van jou er zou kunnen uitzien. Dan gaan we op ontdekkingsreis zodat jij erachter komt waar je nu springend je bed voor uit zou komen. 

Er is natuurlijk nog veel meer wat we in deze 11 sessies gaan doen. Graag vertel ik jou hier meer over in ons eerste kennismakingsgesprek/intake. De rest van de geheimen van de kok zul je ontdekken in jouw traject. We houden het dus lekker spannend!

Heb je er al zin? Dan zie ik je graag tegemoet in mijn gezellige kantoor in De Uni in Voorburg!

Alvast een hartelijke groet van mij,

Grace Louise Kamp.

PERSONAL CAREER DEVELOPMENT

Als ik je een cijfer zou mogen geven over je coachvaardigheden en toegepaste werkvormen zou ik je een oprechte dikke 10 geven!