Life coaching2018-10-30T16:42:30+00:00

Life Coaching

Handvaten waarmee je zelf je leven kunt vormgeven. Geluk kun je zelf creëren

Maak Een Afspraak
Grace Louise Life coaching

Je eigen koers bepalen?

Een goed idee, zelfs als je niet weet waar je moet beginnen. Daarvoor kun je bij mij terecht. Ik ondersteun je bij het maken van je eigen beslissingen gericht op jouw dromen.

Is life coaching ook geschikt voor jou?

Ben jij op een punt in je leven aangekomen waarbij jij je afvraagt: “Is dit het nu? Ben je er klaar voor om te  investeren in jezelf en ben je bereid keuzes te maken die jou dichter bij jouw doel brengen? Wil jij al je gedachten die jou beperken in het behalen van jouw doel loslaten? Wil je meer geluk, balans en zelfvertrouwen hebben? Staat werken aan je persoonlijke ontwikkeling bij jou op nummer één? Dan kan life coaching het antwoord zijn op de vragen en wensen die jij hebt.

Voor wie is life coaching?

Life coaching is voor iedereen die er klaar voor is om positieve veranderingen in zijn leven aan te brengen. Voor mensen die het zichzelf gunnen om een leven te omarmen waarin liefde, plezier, gezondheid, geluk en persoonlijk succes centraal staan. Voor mannen en vrouwen die hun mannetje willen staan, groot durven dromen en deze dromen realiseren door het maken van keuzes en het ondernemen van actie.

Mijn coach methode

Er wordt wel eens gezegd dat je een life coach het beste zou kunnen vergelijken met je beste maatje. Men wil er nog wel eens vanuit gaan dat een coach je leven oppakt en vervolgens al je problemen voor jou gaat oplossen. Toch ligt dit een tikkeltje anders. Zou ik je beste maatje zijn, dan kan er een mate van belangenverstrengeling ontstaan. Maatjes vinden elkaar namelijk aardig en staan voor elkaar klaar, want het is twee richtingsverkeer. Voor jou als coachee zou dit niet de beste manier zijn. Natuurlijk zal ik je als coach helpen met het realiseren van jouw dromen en wensen. Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staan bij mij immers op nummer één. Toch is het mijn taak als coach, jou te herinneren aan je eigen verantwoordelijkheden en de keuzes die je wenst te maken, door je te prikkelen en uit te dagen.

Mijn onvoorwaardelijke professionele, maar ook eerlijke steun.

Ik bied jou mijn onvoorwaardelijke professionele steun, maar zal ook eerlijk en oprecht naar jou zijn, want dit heb jij als mens nodig. Ik zal je ondersteunen bij het nemen van actie en het 100% verantwoording nemen voor je eigen leven. Zo kan ik jou leren optimaal gebruik te maken van je vaardigheden en talenten en deze in te zetten zodat jij je doelen kunt realiseren.Mensen kunnen vaak veel meer dan ze zo in eerste instantie van zichzelf weten, dus jij ook en dit is mijn uitgangspunt als jouw coach. Je hoeft het niet alleen te doen, maar je doet het wel zelf.

Jouw wens is mijn wens

Mijn wens is wat jij voor jezelf wenst. In vergelijking tot andere therapieën of counseling, leg ik als life coach de focus op dat wat voor jou belangrijk is en wat echt werkt. Dat doen we oplossingsgericht zodat we samen de beste versie van jou ontdekken. Als coach leer ik je kijken in het heden, naar wat jij nu nodig hebt en wat vruchten afwerpt in de toekomst.

Mijn werkwijze

Zou jij graag leren ontdekken hoe jij gebruik kunt maken van je eigen vaardigheden en talenten?Laten we dan samen ontdekken wie jij bent, wat jij wilt in het leven en hoe je dit kunt bereiken. Hoe je keuzes leert maken die leiden naar jouw geluk.

 1. Samen met jou gaan we de balans opmaken en in kaart brengen wat het is dat jij wilt bereiken en waar jij je op dit moment in je leven bevindt.
 2. Vervolgens laten  we alle opties en mogelijkheden die er zijn de revue passeren en bepalen hoe je deze kunt inzetten om je doel te realiseren.
 3. Dan staat het maken van een plan op de agenda waarbij gaan kijken welke beren er op jouw weg staan.
 4. We gaan bepalen welke oplossingen of ondersteuning jij hierbij nodig hebt.
 5. Tijdens jouw coachtraject ga ik je helpen om jouw motivatie en betrokkenheid op de eerste plek te houden. Alles wat jij nodig hebt om jouw persoonlijke doelen te behalen zit in jou, dus maak je daar geen zorgen over.
 6. Met tip, tools, opdrachten en bijvoorbeeld het bijhouden van een dagboek, checken we of we nog steeds op koers varen.
 7. Dan gaan gaan we tussendoor alles wat jij op je weg naar jouw doel al hebt bereikt lekker in het zonnetje zetten. Het geeft je namelijk een goed gevoel om niet alleen te kijken naar wat je nog wilt veranderen, maar ook te kunnen genieten van je overwinningen die je op je weg al hebt behaald.

Mijn expertise

Eerder heb ik gewerkt met klanten die met de volgende knelpunten en doelen hadden:

 • Goede en liefdevolle relaties kunnen aangaan en behouden
 • Succesvol als alleenstaande ouder
 • Je persoonlijke doel of wens realiseren
 • Leren houden van jezelf
 • Meer balans in je leven
 • Zelfvertrouwen
 • Los kunnen laten van trauma’s en schuldgevoelens
 • Het ontdekken van je vaardigheden en talenten
 • Omgaan met autisme of hoogsensitiviteit

Bel of mail mij met jouw specifieke doel en laten we kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Warme groet,
Grace Louise Kamp
Life, kinder- en gezinscoach/Energetisch therapeut

‘De Uni’
Jacob van den Eyndestraat 73
2274 XA Voorburg

Tel:06-13221138 / e-mail: grace@gracelouise.nl 

On Facebook: Life coach Grace Louise
Kvk nummer: 67609740
Btw nummer: 123994342B01

Maak Een Afspraak

Bij mij kun je elke dag een afspraak maken. Hiervoor kun je bellen voor een snelle reactie, maar je mag ook mailen als je dat prettig vindt.

Maak een afspraak