herken jij jezelf in dit verhaal?

Herken jij jezelf in dit verhaal?

Herken jij jezelf in dit verhaal? Je wilt graag iets in je leven veranderen en je bent het zat. In je hart weet jij dat het anders kan en dat je eigenlijk de roep van je ziel zou moeten volgen.

Twijfel in jouw verhaal

Toch twijfel je en vraag jij je in dit verhaal af: Hoe krijg ik dit voor elkaar? Waar moet ik beginnen? Wat als het niet lukt? Vragen die jij jezelf misschien al veel vaker hebt gesteld. Onzekere en angstige gevoelens maakten zich toen meester van jou. Het veroorzaakte vermoeidheid, verwarring en je was diep teleurgesteld in jezelf en misschien ook wel in de mensen om je heen.

Een sprint naar huis

Toen kwam er een moment in je leven dat jij ondanks je angsten de moed verzamelde en een poging waagde om jouw verhaal te realiseren. Een verhaal, waarbij jij gehoor wilde geven aan jouw wens. ‘Geweldig’, bedacht jij je. ‘Het gaat me dit keer lukken, let maar op!’ Helaas botste je tegen een beer aan op je weg en deze liet jou zo schrikken dat jij direct rechtsomkeer maakte. Je zette het op een sprint naar huis. Naar het aloude verhaal wat je al zo vaak had gelezen en wat absoluut niet meer boeiend was. Het was welliswaar een vertrouwd en ‘veilig’ verhaal, maar eigenlijk wilde je liever dat nieuwe verhaal lezen’. Uiteindelijk ben je maar gestopt om aandacht te geven aan je zielenwens.

Wees gerust en laat ik je vertellen dat samen met jou, heel veel mensen in hun leven beren tegenkomen. Velen draaien zich net als jij om en geven het op. ‘Hoe komt dit dan Grace? Waarom keren we steeds weer huiswaarts?’

Angst

Angst mijn beste, angst staat bij deze vraag voorop. Het gevoel en de gedachten die het woord angst in de breedste zin met zich meenemen. Angst om te falen en een steeds terugkerende gedachte die ergens in je bolletje ronddraait. Een gedachte die jou vertelt dat wat jij wilt onmogelijk is. ONMOGELIJK = NIET = FALEN. Van deze gedachtengang gaan de meesten onder ons eigenlijk al bij voorbaat vanuit. We geloven eerder in het woord falen dan in het woord succes. Het is ons met de paplepel ingegoten om in angst te geloven. Het is zelfs zo sterk, dat we elkaar in bedwang proberen te houden door middel van angst. We zaaien angst en maken er een groepsovertuiging van. Zo stagneren we allemaal in onze groei.

Bij de eerste de beste beer opgeven

Dit is de grootste belemmerende factor die mensen ervan weerhoudt om hun wensen in vervulling te laten komen. Bij de eerste de beste beer je wens opgeven. Het woord falen staat voorop in de rij. Er is een verandering nodig in jouw denkpatroon. Een mindset die jou leert dat je afstand mag nemen van denken in schaarste. Het durven denken in termen van mogelijkheden, kansen, overvloed en succes. Het willen loslaten van de belemmerende overtuigingen en meningen, die je ergens in het schrijven van jouw verhaal bent gaan geloven. Jouw zelfgeschreven verhaal houdt het  voor onmogelijk om overvloed in dit leven naar je toe te trekken.

Wat heb je nodig om overvloed te ervaren?

‘Is het dan mogelijk om mijn eigen succes te ervaren?’ Jazeker en ondergetekende heeft dit op vele fronten in haar leven al mogen meemaken. ‘Wat heb je dan nodig om overvloed te ervaren?’

Een diep onverslaanbare liefde en verlangen, volharding, een rotsvast geloof ,vastberadenheid en vertrouwen in het woord succes.

Voor de mensen die dit pad echt willen betreden, komt er een moment waarop jij uiteindelijk 100% durft te kiezen voor je zielenwens en je vastberadenheid het wint van je angst. Een moment in je leven waarop je beseft dat jij meer kunt dan je voor mogelijk hield. Het zijn jouw gedachten die kracht hebben en die jou naar je persoonlijk succes kunnen leiden. Succes dat je kunt bereiken zonder daar anderen in te benadelen.

Gedachten kunnen manifesteren

Gedachten zijn krachtig en kunnen alles creëren waar jij bewust en onbewust in gelooft. Het universum werkt niet op de woorden ‘Ik wil niet’. Het universum werkt op frequentie en energie. Dus waar jij jouw energie laat stromen, is de wens die jij als een boemerang de ether ingooit en die boemerang komt ooit weer terug.

Gelukkig kun je elke frequentie die jij hanteert op elk gegeven moment in je leven aanpassen want je hebt immers altijd een keuze. Zorg ervoor dat ook jij je energie afstemt op een zuivere frequentie. Er zijn uiteraard vele frequenties en elke frequentie mag er zijn. Vraag jezelf echter af of het nu nodig is dat jij jouw energie naar elke andere frequentie laat stromen? Frequenties die niet leiden naar jouw wens?

Jouw moment

Het moment waarop jij je energie beter leert afstemmen komt vanzelf en het juiste moment zal zich aandienen. Kwestie van oefenen en oefening baart kunst. Blijf in de tussentijd openstaan voor jouw zielenwens en weet dat jezelf forceren je niet gaat helpen. Neem elk dag een stap ook al is het een kleine stap. Je hoeft niet te rennen, want wandelen is oké. Blijf in beweging en durf je verlangen er te laten zijn. Verzorg het met liefde, aandacht en geef het licht, zuurstof en water net zoals je met een vers geplant zaadje van een boom zou doen.

Jouw mindset en jouw verhaal begint namelijk met een zaadje dat ‘verlangen‘ heet. Laat dit zaadje van verlangen groeien totdat het klaar is om boven het aardoppervlak vandaan te komen en te ontvangen wat nodig is om te groeien naar een prachtige sterke boom. Wees de beste tuinman die er maar kan zijn en verzorg jouw tuintje zoals geen ander dit voor jou zou kunnen doen.

Met warme groet,

Grace Louise

Add A Comment